Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
22
Cevap
1714
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Twitch'te Yayın Sorunu (2. sayfa)
Z
3 yıl
Yarbay

Sabit IP aldığınızda yine size tahsis edilen IP bloğundaki avantaj ve dezavantajlar doğrudan yansıyor. SoL için en iyi çözüm iptal edip tekrar alarak size en stabil ve düşük pingli interneti getiren IP bloğunu bulmaktır. Su anda kullandığım statik IP'de Level3, DTAG ve Hurricane ana taşıyıcı olarak çalışıyor. Bunların herbirine çok sayıda node bağlı. Ayrıca Tata ile 2 node ve LevelLt ile 3 node bağlı görünüyor. Gittiğim IP'ler hangi node üzerinde ise ilgili taşıyıcı üzerinden gidiyor. Ripestats üzerinden IP'nizin bu bilgilerine ulaşmanız mümkün. Konumum İzmir olmasına rağmen aşağıdaki yurtiçi Speedtest sonucunda farkı görebilirsiniz. Normalde İzmir'de local sunucularda bile 18-22ms arası ping çıkar.
< Resime gitmek için tıklayın >]https://www.speedtest.net/result/10991448963]< Resime gitmek için tıklayın >[/url][/link]

Frankfurt pingleri de 40-45ms arası sunucuya göre değişiyor. Frankfurt'tan kendime ping attığımda 35ms çıkıyor. Statik Ip olarak verilen o kadar kötü IP'ler var ki, CGNat bile daha iyi diyebiliyorsunuz :).




Bu mesajda bahsedilenler: @Kerros
M
3 yıl
Yarbay

hayır öyle bir sıkıntı yok. Tracert yapıp hangi sunucular üzernden bağlı olduğunuzu bi kontrol edin. superonline veya turknet ile yurtdışı çıkışı yapıyor olabilirsiniz




Bu mesajda bahsedilenler: @Kydra
D
3 yıl
Yarbay

Malum şirketin avukatı zulu bu konuya da geldiyse tamam. Hiçbir şeyi okumaz, görmez, dinlemez anca ilgili şirketi ya aklamaya çalışır ya da över yazacağım ama öveceği pek bir şey yok ki. O sebepten yıllardır aklamaya yönelik mesajlar yazıyor.

Bir de kendince bana ve Türk Telekom'a laf çarpmaya çalışmış, gerçi becerememiş komik duruma düşmüş yine. Bak hele bak bak; Türk Telekom'da sadece birkaç şanslı abone iyi hizmet alıyormuşta hikayeler hikayeler. Sen Twitch'te, Netflix'te, vs hızını kesen, ping'i ADSL seviyesinde olan, VPN bağlantısı kurmayı imkansız hale getirmeye çalışan, aynı donanıma sahip modemleri bile tırt yapmayı başarabilen ISS'ni istediğin kadar öv dur.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.