Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
899
Tıklama
0
Öne Çıkarma
7.1 ses destekli harici USB ses kartı için öneri
D
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Konuyu çevre birimleri kısmına mı açsaydım karar veremedim. Ses kartları bildim bileli dahili donanım olduklarından buraya açmayı uygun gördüm.

Sistemimi yeniledim ve şu an sistemimde 2 adet ekran kartı mevcut. Bu sebeple makinemin içini biraz daha boşaltmak amacıyla PCIE ses kartımı değiştirip harici bir kart almayı düşünüyorum. Ancak mevcut ses sistemim Creative Gigaworks S750 7.1 ve buna uygun bir çözüm aramaktayım. Sorun şu ki Gigaworks sadece analog bağlantı destekliyor. Seneler önce dijitale çeviren bir dekoder satılmaktaydı ancak aynı ürünün kendisi gibi artık o da piyasada bulunmuyor.

Ses sitemi girişlerini gösteren bir fotoğraf. Sağolsun burada satışa koyan bir arkadaş yüksek çözünürlüklü bir fotoğraf çekmiş. Benim sistemi masamın altında kurulu olduğundan yeni fotoğraf çekemedim.

< Resime gitmek için tıklayın >
Ses sistemi ses kartına bu orijinal girişler ile bağlanıyor. Resimde görüldüğü üzere 3 kablo ses kartına, 4 kablo ise subwoofer arkasına takılıyor. Ancak mevcut ses kartım 4 giriş desteklediğinden 4 adet tekli kablo satın alıp bağlantı kurdum.

< Resime gitmek için tıklayın >

Konuyla ilgili bilgili arkadaşların satın alabileceğim USB 7.1 ses kartları hakkında öneri ve çözümlerini beklemekteyim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.