Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
545
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SATILIK Playstation 4 Pro 1 TB - ÇİFT KOL - SIFIR PROBLEM - 7116B SERİSİ (1 HAFTALIĞINA ÖZEL FİYAT)
M
3 yıl
Er
Konu Sahibi


Satışta: Satıcıyla iletişime geçiniz.
1
1 SATILIK Playstation 4 Pro 1 TB - ÇİFT KOL - SIFIR PROBLEM - 7116B SERİSİ (1 HAFTALIĞINA ÖZEL FİYAT)
Merhabalar, iş dolayısı ile artık oynayamayacağım için konsolumu satışa çıkardım. Çok fazla kullandığım bir konsol değildir. Sıfır ayarındadır. Çizik yoktur, kusur yoktur. 2 adet orjinal kol mevcut. Kollarda da çizik, silinme, temassızlık yoktur. Kol tuşlarıyla ilgili en ufak problem yoktur. Kısacası herşeyi sıfır ayarındadır. PSN Hesabımdaki oyunları sattım, cd olarak oyun yoktur. Oyun olmadan teslim edilecek. Tüm orjinal kabloları, HDMI kablosu, 2 metre kol sarj kablosu da beraberinde verilecektir.

Referans isteyene forumdan fazlasıyla referans verebilirim. Kocaeli içi elden teslim, İstanbul'a da teslimat yapabilirim. Diğer şehirler için önce havale sonra kargo şeklinde gönderebilirim. GittiGidiyor veya Sahibinden GeT ile de komisyon karşılanması durumunda satış yapabilirim.

Fiyat: Acil nakit ihtiyacımdan dolayı sadece bu haftalığına 2800? dir.
Tek kollu fiyatı 2600?dir.

< Resime gitmek için tıklayın >
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 2800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli, Derince Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.