Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
6801
Cevap
355733
Tıklama
14
Öne Çıkarma
Cevap: Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU] (363. sayfa)
C
9 ay
Onbaşı

Arkadaşlar selamlar
Telefon bir iki aydır müzik dinlerken ekran kapanınca 2 3 dk sonra müziği kapatıyor kendi kendine. Spotify, powerapp , TuneIn hepsinde aynı sorunu yaşıyorum. Ekranı yeniden açınca çalmaya başlıyor ekran açıkken sorun yok kapandıktan 30 sn kadar sonra yeniden duruyor müzik. Pil optimizasyonu özelliği kapadım her uygulama için ayrı ayrı güncellemeleri yaptım ama nafile. Bu sorunu yaşayan tavsiye verebilecek varsa sevinirim



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
9 ay
Yüzbaşı

Bende de oluyordu twiter sohbetleri dinlerken ekran koruyucu devreye girdikten 2 dk sonra kapanıyordu twiter uygulamasının "deep sleeping apps" da olduğunu gördüm sonra "never sleeping apps" a taşıdım sorunumu çözdüm.

not: telefonu ingilizce kullanıyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @con_fal
C
9 ay
Onbaşı

Oraya da baktım derin uykuda da değiller bi türlü çıkamadım işin içinden



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ercan_elo_bil
L
2 ay
Er

AYYYYY ALLAH RAZIII OLSUNNNNN YAAA COK TEŞEKKÜR EDERİM SABAHTAN BERI ÇÖZEMEDİM SENIN YAZINI OKUDUM VEE ÇÖZDÜM SIRF BUNUN İÇİN HESAP ACTIM SANA TESEKKUR ETMEK İÇİN AYAYAYYA COKKKKK COKKKKKK SAGOOOLLLLLLLLL💕😍😭



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Donanadam
C
2 gün
Yüzbaşı

Bu cihazı hâlâ kullanan var mı? Hatırlayan bilir, Haziran 2020'den beri bu konuda düzenli olarak yazardım. Son 1-2 senedir pek yazdığım söylenemez. Ben ilk bataryasıyla, hâlâ kullanıyorum. :) Bu sıralar batarya sağlığı %88'e düştü. Kapasitenin düşüşünü fark ettirmeye başladı. Sene sonuna kadar böyle idare edip, yeni bir batarya takmayı ve sonrasında da 1 sene daha kullanmayı düşünüyorum. 5 sene dolunca da yeni bir cihaz alırım artık. Bereketli ve iyi bir cihazmış. Sağ olsun beni hiç üzmedi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
dün
Binbaşı

ben yakin arkadasima sattim 2022 temmuzda. satmadan once bataryasini sifirlatmistim samsung servisinde ve halen gunu tamamliyormus. 2 haziran 2020 de almistim 4 yillik cihaz. o kadar buyuk olmasaydi halen ben kullaniyor olurdum su an hala akici sekilde calisiyor cihaz.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Cpt. Foley
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.