Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
815
Tıklama
14
Öne Çıkarma
Yalandan Gündem Değiştirme // Muhalefet Oyuna Gelme
A
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Adamların artık kalıplaşmış cümleleri var biliyorsunuz başları sıkışınca söylerler;

başörtülü bacılarımız
28 şubat zihniyeti
Ce Ha Pe zihniyeti
Faşistler
1940'ların tek parti faşizanlığı
Ce Ha Pe ezanı yasakladı
Ce Ha Pe camileri ahır yaptı


Şimdi bu kalıplar bunlarda kayıtlı ama bu kalıpları arada kullanırlarken şimdi daha çok kullanmaya başladılar

Neden ? Çünkü gündemi sürekli değiştirmek istiyorlar aldanmayın. Bu ülkenin gündemi fakirliktir... yolsuzluktur... açlıktır...işsizliktir...Türban ise Erdoğan’ın her sıkıştığında başvurduğu ana gündem değiştirme konusudur. Muhalefet artık aynı tuzaklara düşme.

Şimdi chp görünümlü bir adam çıkıp bayram değil seyran değil o malum ''hakim'' açıklamasını yapıyor sonra sözcü gazetesi çok bariz bir şekilde bilerek ayasofya haberini yapıyor çok gereksiz bir şekilde

bunlar çok basit iki örnek

danışıklı dövüş var Tayyip ne zaman sıkışsa ki şu son 1 senedir epey sıkışık sürekli gündem değişiyor bazen kendileri bir şeyler atıyorlar ortaya bazen muhalif görünümlüler.

Elektrik, doğal gaz ve 5 li çetenin yol ve köprülerine gelen zamları kimse konuşmasın diye başörtülüleri vitrin mankeni bile yaptı.....



97 yıllık Türkiye Cumhuriyeti'nin 5te 1'lik dönemi sırf bu arkadaşların iktidar olduğu dönemde geçti hâlâ geçmiş yönetime laf söylüyorlar
...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Dinocan Gökçek - 3 yıl +8
Bunlar hep gidici olduklarının işaretleri...
Yoruma Git
Guest-41F3DB120 - 3 yıl +4
S
3 yıl
Yüzbaşı

Bunların hepsi boş laf 20 senedir iktidardalar mı evet. Türkiye kayda değer bir gelişme gösterdi mi hayır. Kim ne derse desin. Bırakın başkası geçsin, onlar batırırsa başkası geçer. Düzen bu, değişmiyor ve değiştirilmeye çalışılmıyor. Bu saatten sonrada değişmez. İmkanı olan bassın gitsin.

Her gün tonla konu açılıyor bir tanesinde bile bu düzeni nasıl yıkarız yok. Hayır burayı geçtim bir tane siyasetçi veya aklı başında bir adam da bunu istemiyor. O zaman herkes mutlu.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 1 Ocak 2021; 23:10:54 >

G
3 yıl
Yarbay

Bunlar hep gidici olduklarının işaretleri...



D
3 yıl
Binbaşı

97 yıllık Türkiye Cumhuriyeti'nin 5te 1'lik dönemi sırf bu arkadaşların iktidar olduğu dönemde geçti hâlâ geçmiş yönetime laf söylüyorlar

Ortada ne Ecevit kaldı ne Demirel kaldı ne Erbakan kaldı, kala kala bahçeli ve çiller kaldı, onları da yanına aldın zaten hâlâ ne geçmişinden bahsediyorsun.Laf ettiğin adamlar seni destekliyor zaten



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
3 yıl
Binbaşı

Düzenli fatura ödemesi olanlar, kira ödeyenler, aylık mutfak masrafını yapanlar ve bunun üzerine bir de borcu olanlar çarklarını nasıl çeviriyorlar acaba? Gerçekten merak ediyorum. Bir taraftan da bir dolu gereksiz mevzular hala gündem değiştirmek için kullanılıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
3 yıl
Yüzbaşı

Şöyle söyleyeyim, kira da değiliz buna rağmen aylık mutfak fatura ve ulaşım masrafımız berden baksanız 4000-5000 buluyor. Buna birde ödediğimiz isteğe bağlı sigortayı eklerseniz en az 5000. Elde kalıyor 0. Allah asgari ücretliye kolaylık versin.




Bu mesajda bahsedilenler: @Mobidik
W
3 yıl
Yarbay

Kadro değiştikçe kalite düşüyor eski takrarlar işe yaramıyor



B
3 yıl
Çavuş

Sayın bakanım diye bir dizi vardı çok uzun sürmedi ama orda haldun dormenin bir repliği vardı.

Türkiye'de muhalefetin en büyük amacı muhalefet olarak kalmaktır, aynı maaşı alırsınız, sürekli konuşursunuz ve hiç bir sorumluluğunuz yoktur.

Videoyu internette bulabilirsiniz belki burada yazdıklarımdan fazlası da vardı replikte ama tam hatırlayamadım.
linki de buldum

https://www.gzt.com/video/jurnalist/turkiyede-muhalefet-ne-ise-yarar-2127044



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.