Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
633
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Mini görüntü aktarım cihazı bağış rekoru kırıyor
E
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >



Konsol oyuncuları için yayıncılık da önemli bir alan haline geldi. Farklı platformlarda oyunlarını yayınlamak isteyen oyuncular ilgili aktarım ekipmanlarına sahip olmak zorunda. GENKI: ShadowCast projesi bu konuda ilginç bir alternatif sunuyor.



GENKI: ShadowCast özellikleri ve fiyatı



GENKI: ShadowCast tasarımı itibariyle USB belleğe benziyor. HDMI 2.0 girişi üzerinden konsollara takarak harici ekranlara görüntü aktarabiliyorsunuz. Cihaz uygulama desteği istediği için Windows veya macOS sistemler ile kullanılabiliyor. Yakın dönemde tarayıcı üzerinden de mobil sistemlerde kullanılabilecek.



Ayrıca Bkz.Maske, mesafe ve karantina bu oyunda buluşuyor



Cihazın arka kısmında USB Tip-C çıkışı var ve buradan bilgisayarlara bağlanıyor. Konsolunuzu bir bilgisayar ekranına aktarma veya yayın yapma ihtiyaçlarınızı karşılayabiliyorsunuz. GENKI uygulaması oldukça az enerji harcıyor. Bunun yanında OSB, Xsplit gibi yazılımlarla da uyumlu. Cihaz Full HD 30fps veya HD 60fps aktarım yapabiliyor.



Mini görüntü aktarım cihazı bağış rekoru kırıyor



Konsollar haricinde görüntü çıkışı veren fotoğraf makinelerini de bir web kamera gibi kullanmanızı sağlıyor. Piyasadaki rakiplerine göre hem çok küçük hem de oldukça uygun fiyata gelecek. 39$ bağış isteyen GENKI: ShadowCast kısa sürede kat kat fazla bağış topladı. Mart ayında ürün dağıtıma başlayacak.



 






Kaynak:https://www.kickstarter.com/projects/humanthings/genki-shadowcast

 Haberi Portalda Gör

P
3 yıl
Yarbay

fakir youtuberlar için




D
3 yıl
Yarbay

Zaten var böyle cihazler




T
3 yıl
Binbaşı

HDMI capture kart. Ekrem yeni gördü herhalde. Sürekli telefon telefon, adam teknolojiyi unutmuş. Hepsiburada'da üçte bir fiyatına var.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.