Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
292
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Wahl Color Pro VS PHILIPS HC5630/15 5000
O
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Çok kararsız kaldım bayadır araştırıyorum. Amacım biraz daha uzun saç kalacak şekilde kesmek olduğu için bu ürünleri tercih ettim. Aynı zamanda sakalımı da keseceğim. Wahl en uzun 25mm philips ise 28 mm ye kadar kesebiliyor. Onun dışında wahl markası sağlam olduğu için tercih edesim geliyor şu an 280 TL. Philips 329 TL hem yıkanabilir hem tek tarakla ayarlanıyor hem de şarjı baya gidiyor. İkisi de kablolu kablosuz çalışabiliyor. Bunlar dışında da öneriniz varsa bekliyorum .


https://www.hepsiburada.com/wahl-color-pro-sarjli-sac-kesme-makinesi-09649-016-pm-HB00000NCE4W

https://www.vatanbilgisayar.com/philips-hc5630-15-5000-serisi-yikanabilir-sac-kesme-makinesi.html





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur. -- 25 Aralık 2020; 18:35:4 >

A
3 yıl
Yarbay

belki 12 senedir kendi saçlarımı kendim keserim ve şimdiye kadar hep philips makinelere kullandım ve hepsi işini layıkı ile yaptılar ,ben bazen uzun kesim yaptığım için ve kesimde en üst performası aradığım için son 2 makinamı Türkiyede olmadığı için yurt dışından aldım , şuan hala philips 9450 makinayı severek kullanıyorum ,wahl bu konuda isim yapmış bir marka ve ondan da memnun kalıcağınızı düşünüyorum fakat wahl işte moser ve panasonic markalarının üst modellerinde motor vs çok iyi olmasına rağmen taraklar çok fazla ve çok fazla tak çıkar yapmak gerekli ve tarakların en büyük ölçüsü bile benim için yeterli değil o sebeple tarak ayarlaması çok kolay olan ve ihtiyaçlarımı karşılaması açısından philips makineleri tercih ettim



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.