Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
215
Tıklama
0
Öne Çıkarma
WİNDOWSU ETKİNLEŞTİRME PENCERESİ
M
5 yıl
Er
Konu Sahibi

Windows 7 kullanıyorum. Sürekli windowsu etkinleştirme penceresi açılıp duruyor. bildirimleri kapattım işe yaramadı.Yardımcı olursanız sevinirim oyun oynarken sürekli pencere açıldığında masaüstüne atıyor. Etkinleştirmeye bastığımda hata veriyor windows orjinal.
< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



G
5 yıl
Binbaşı

Hocam oncelikle windows orjinal degil. Format vs atilmasan dolayi olmustur muhtemel. Urun anahtari girmeniz gerekli, veya hdd de recovery varsa ordan yuklemeniz gerekli.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.