Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1357
Tıklama
0
Öne Çıkarma
E 100 ile Defans Yaparken, inanılmaz (ram) hatası. Bu nasıl olabilir???
L
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar,
E100 ile üsse dönüp defans yapmak zorunda kaldım. İdare ediyorken videonun sonlarında rakip e100 ile karşılaştık. Benim son kalan canım 89hp onun kalan 27hp. Yokuş aşağı ram leyip alim dedim SONUÇÇÇ??? Ben gittim karşı taraf hala 27hp??? Bu nasıl olabilir... Şöförde ram skill i de var benim. Bu nasıl birşey???



Videoyu izlemek için tıklayınız



A
3 yıl
Yarbay

Ağır iç kaplama vardır belki


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Patlayıcı mermiler için işe yaramıyor mu iç kaplama? Öyle bile olsa "0" hasar aldı. 1 hp bile almadı. Bana hiç mantıklı gelmiyor. 36 bin civarı maçım var hiç böyle birşey görmedim.




Bu mesajda bahsedilenler: @aRiSe*
M
3 yıl
Onbaşı

Biraz gecikmeli olacak yanıt. Benim de benzeri başıma geldi. Karşı tankın paletine sizin orta kısımla vurduğunuz için karşı tarafa sadece palet atmış oluyorsunuz ancak sizin tank darbe yemiş oluyor. Bir daha böyle bir durumla karşılaşırsanız ya paletinizle paleti harici bir kısmına çarpın (sadece palet yersiniz büyük ihtimalle hiç canınız gitmez), ya da direkt gövde gövdeye vurun. Her ikiniz de aynı ağırlıkta olduğunuz için eşit miktarda can gidecektir


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @last_legant
M
3 yıl
Yarbay

Hafif tankla ram videoları dolmaz miydi, öyle olsaydı.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Moustafua
M
3 yıl
Onbaşı

Evet böyle anlaşılmaya çok açık yazmışım. Oyun hesap dinamiğini genel olarak çok beğeniyorum ancak belki sistem hata yapmış da olabilir bilemiyorum. Bir süredir oynayamıyorum oyundan bayağı uzak kaldım :/



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mehmetyilmaz77
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.