Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
244
Tıklama
2
Öne Çıkarma
İNCEHESAP MÜŞTERİYİ OYALIYOR [DAVA AÇILDI]
C
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Herkese selamlar.
Meşhur cuma gececi indirimlerinden 22/05/2020 fatura tarihli Asus TUF Gaming VG27VQ monitörü satın aldım. Monitörüm daha sonra 30/10/2020 tarihinde arızalandı.
Asus yetkili servise yolladım ve Asus bana 16/11/2020 tarihinde DEĞİŞİM belgesi gönderdi ve belgede ürünü satın aldığım yere başvurmam gerektiği yazıyordu ben de incehesap müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım onlar da değişim belgesinin okunur bir fotoğrafını destek@incehesap.com'a yollamam gerektiğini kendilerinin Asus yetkili servis ile iletişime geçerek evrakı teyit ettirip, daha sonra beni de arayıp talebimi kesinleştirip (DEĞİŞİM/İADE) sonuca göre bana sıfır ürün göndereceklerini söylediler. Ben de aynen mail attım sonra 3-4 gün geçti kimse aramayınca ben aradım durumu sordum aldığım cevap "arkadaşlarımız size eksik bilgi vermişler, değişim belgesinin aslını göndermeniz gerek" diyerek yurtiçi kargo anlaşmalı kod verdiler ücretsiz olarak DEĞİŞİM belgesini 25/11/2020 tarihinde kargoladım ve 27/11/2020 tarihinde bu belge incehesap'a teslim edildi. Sonra bir kaç gün daha bekledim ve incehesap beni aramayınca ben aradım ve o günden sonra hayatımda duyduğum en saçma bahaneleri her gün farklı müşteri temsilcilerinden duydum. Yaklaşık 10 farklı isimli şahısla görüştüm ve her biri ayrı ayrı, türlü türlü bahaneler (yalanlar) (Kargo bize ulaşmadı yalanı mı, kargo güvenlik görevlilerine teslim edilmiş ben gidip şimdi aldım geldim diyeni mi, ben firmanın yetkilisiyim sizin mağduriyetinizi gidereceğim özür dilerim, şikayetvar'a benim adımı yazın ben sorunu çözüyorum diyeni mi, ilk sıradasınız ve ilk müsait temsilci size yardımcı olacaktır denip de 20 dk hatta 1.sırada bekletilmemi mi sayayım bilemedim.) söyleyerek beni oyaladılar. En son dayamayıp şikayetvar.com https://www.sikayetvar.com/incehesap/incehesap-asusun-degisim-evrakina-uymayarak-musteriyi-oyalama şikayet açtım ve güya yetkili birisi beni aradı özür dileyerek daha fazla mağdur olmamam için (mağdur olduğumu kabul ederek ) kendisinin sorunu halledeceğini söyledi (07/12/2020) tabi ki ben inanmadım o yüzden şikayetvar'da ki şikayetimi de sonlandırmadım.

Sonuç olarak 15/12/2020 de incehesaptan birisi arayıp penta'nın ürün değişimini onaylayarak(zaten yetkili servisten gelen imzalı, kaşeli evrak) incehesap'a ürün gönderdiklerini ve onların da benim adresimi ve telefonumu teyit için aradıklarını ve ürünümün o gün gönderileceğini ancak yine de bana YALANCI çıkmamak adına 2 gün içerisinde gönderileceğini söyledi.

Sonuç ne mi oldu? Bugün 17/12/2020 ve halen daha adıma verilmiş herhangi bir kargo yok. 30/10/2020 günü arızalanan ve şuan için 48 gündür monitörsüz bir şekilde incehesap'ın müşteriye türlü bahane ve yalanlar sunduğunu, müşteriyi mağdur ettiğini kabul ettiğini ve bir türlü bu mağduriyeti gidermedikleri için dava açtım. Elimde her türlü belge, delil vs mevcut bu saatten sonra bence onlar mahkemeye sunacakları savunmalarını (bana haftalarca saydıkları türlü bahaneleri) hazırlasınlar.

Bu merdiven altı olduğunu düşündüğüm iş yeri ile yaşadığım sıkıntıları göz önüne alarak siz değerli büyüklerim ve küçüklerime naçizane tavsiyem gaming gecesi adı altında önce fiyatına zam yapıp (normalde de çoğu ürün diğer her siteye göre daha pahalı) cuma gecesi, gaming gecesi adı altında ufak bir indirim yapılarak bizlere bu tür mağduriyetler yaşatmayı meslek edinmiş incehesap'dan uzak durmanızdır.
Saygılarımla.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CcOsmanLı -- 18 Aralık 2020; 9:23:45 >

M
3 yıl
Onbaşı

incehesap.com a hiç bulaşmayın derim. 50 gün oldu aldığım hazır sistem kasanın iadesini yapmıyorlar. sözleşmede szde yazıyormuş. alakası yok. ilginç tarafı arayıp soran da yok alacağıma almışıma bin pişman oldum. derler ya ben yandım siz yanmayın diye durum bu. incehesap.com a hiç bulaşmayın


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Demek ki hocam incehesap.com adlı iş yeri (özellikle firma demiyorum çünkü firma dediğiniz kalabalık bir ekiptir, sırada bekleyen ilk kişisiniz dediğiniz insanı 20 dk bekletirseniz mahalle bakkalından farkınız kalmaz) genel olarak üç kağıdı benimsemiş, milletin parasını kullanma (günlük faiz, borsa vb.) yada hazır şunun malını buna satayım onu biraz daha sallarız kafasında. Bence herkes dava açmalı. Tüketici hakları çok geniş bu nedenle kazanma ihtimali de çok yüksek.




Bu mesajda bahsedilenler: @mehmetakyer
D
3 yıl
Yüzbaşı

Ben de bir mağduriyet yaşadım. Firma değil, merdiven altı kuruluş bunlar. Uzak durmakta fayda var.



A
3 yıl
Yarbay

Sizler işi bilmiyorsunuz bugüne kadar hiç sorun yaşamadığım firma. Ben hiçbir zaman posta yoluyla birsey göndermedim. Mail adreslerine yolladım PDF olarak. Zaten orada servis doa/rma rapor bilgileri yazılıdır. Pdf olarak ordan çıkartıp servisle irtibat kurarlar ve onaydan sonra gerekeni yaparlar. Bosuna 48 gün beklemissiniz. Servisten doa raporu isteyin bu tarz durumda.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Raporu mail attım zaten adamlar fizikisini istediler ıslak imzalı olanı. Bu nedenle fiziki göndermiş olabilir miyiz acaba?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @AtiMX4
A
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: CcOsmanLı

Raporu mail attım zaten adamlar fizikisini istediler ıslak imzalı olanı. Bu nedenle fiziki göndermiş olabilir miyiz acaba?
Çok kolay bir işti de neyse artık.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
3 yıl
Yarbay

İncehesap'tan alarak hatayı baştan siz yapmışsınız hocam. Geçmiş olsun umarım çözülür sorununuz.



_
3 yıl
Yüzbaşı

incehesaptan çekinerek bir kaç alış veriş yaptım ama halen düşünüyorum iptal ve iade çıkmadı allahtan yoksa sorun çıkaracakları yüksek ihtimal



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.