Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1577
Tıklama
2
Öne Çıkarma
İNDİRİM!! SATILIK 3 AY KULLANILMIŞ FULL KUTULU SIFIRDAN FARKSIZ SAMSUNG GEAR SPORT SİYAH AKILLI SAAT
İlan Türü : #Satılık
Kondisyon : #Kullanılmış
O
3 yıl
Er
Konu Sahibi


Satıldı!: Forum üzerinden satıldı.
Arkadaşlar merhaba ,

Samsung mağazasından satın almış olduğum GEAR SPORT Siyah akıllı saatimi satıyorum.

Saat yaklaşık 3 ay kadar kullanılıp şarj etme alışkanlığım olmadığı için uzun süredir kullanılmadan beklemektedir. Tüm kutu içeriği mevcuttur , yedek kayış hiç kullanılmamıştır, şarj aletinin jelatinleri bize üzerinde durmaktadır. Saatin camında sadece güneş ışığında detaylı bakıldığında gözüken ufak bir kılcal çizik vardır , bu çizik sadece güneş ışığında belli olmakta , onun dışında cam da en ufak kusur yoktur, ürün çok korunaklı bir şekilde kullanılmıştır. Bezel çerçeve, kasa ve tuşlarda en ufak sorun olmadığı gibi ürün sıfırdan farksızdır. Pil sağlığı aldığım günden farksızdır , kullandığım dönemde gps vw always on display kapalı şekilde 3 gün , çok kullanmadığımda ise 4 güne kadar gitmekteydi.

İstemiş olduğum fiyat 400 TRY

Görseller aşağıdaki gibidir ;

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

Sağlıklı günler dilerim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oemci32 -- 19 Ağustos 2021; 0:18:18 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.