Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
139
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Voleybol Poziyonumu Seçemiyorum.
G
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Herkese merhaba abiler,ablalar. Ben Erkeğim, 12 yaşındayım ve 1.50 boyundayım.

İdeal olmadığını bende biliyorum. Çoğunlukla dövüş sporları yaptım ve voleybolu araştırıp hakkında birşeyler izlediğimde büyülendiğimi farkettim.

Fakat boyum kısa kilom düşük(36) ve çok voleybolcu olabilirmiyim bilmiyorum.

Abiler/Ablalar ben hangi pozisyon olabilirim bilmiyorum. 50cm den daha yükseğe zıplıyorum ve smaç basmak çok hoşuma gidiyor. Paslarım kötü. Libero olabilirim diye düşündüm. Aslında olabilirim top kurtarmam fena değil ama topa atladıktan sonra yere düşünce gelen acı biraz engelliyor isteğimi. Arkadaşlarım hep futbol oynuyor bana top atacak yada beraber maç yağacağım kimse olmadı kendi halimde yetiniyorum o yüzdende poziyonlarda nasıl olduğumu daha keşfedemedim. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Lütfen abiler/ablalar senden voleybolcu olamaz,boyun çok kısa gibi yorumlar yapmayın. O yüzden
zıplayabildiğim kadar zıplamaya çalışıyorum ve antreman yapıyorum.


Herkese iyi akşamlar,iyi günler.



N
3 yıl
Çavuş

(Haikyuu) izle



G
3 yıl
Er

Libero uygun tahminimce. Düşüp kalkmaları sorun etmemelisin. Zaten dizlik çorap kolluk vs var halledilir. Ayrıca boyu benim yarım olan beni ikiye katlayan çok voleybolcu arkadaşlarım var. Daha fazla antrenman yaparak gelişirsin sürekliliği bırakma.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.