Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
243
Tıklama
0
Öne Çıkarma
10k Bütçe ile full sistem toplama
M
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Öncelikle herkese merhabalar.Yeni bir eve taşındık ailecek kendi odamı ben özelleştiriyorum odamda herşey bitti tek bir yer kaldı oda oyunlarımı oynayacağım yer.Öncelikle bütçem 10bin tl ve bu işler için biraz az çünkü istediğim şeyler şunlar:

Kasa,monitör,klavye,mouse,mousepad,kulaklık,masa,sandalye(oyuncu koltuğu bulmam imkansız gibi) Bütçe sıralamamda önceliğimi konfora veriyorum belirlediğim bütçelerde şöyle:

Kulaklık,klavye,mouse,mousepad 3'lüsü 2000 tl bütçe ayırmak istiyorum şuanlık düşündüklerim(razer ornata chroma,razer deathadder v2,hyperX cloud silver,mouse pad muhtemelen 90x40 rastgele bir mouse pad olacak).

Kasaya ise 5000-5500 idealdir bana kalırsa.

Monitör'e 1500 yeterli olacaktır şu iki model arasında kaldım (Asus VP249QGR,Philips 242e1gaj).

Masa olarak aradığım ölçü 150cm en,65cm üstü boy isterim ya özel yaptıracağım yada şunu kullanmak istiyorum(https://www.dekorstilim.com/urun/ders-calisma-masasi-metal-kitaplikli-bilgisayar-masa-siyah).

Sıra geldi en çetrefilli soru sandalye diyin , koltuk diyin kalan bütçeyle alabileceğimin en iyisini almaya çalışacağım en kötü 2. el ofis sandalyesi alır kaplatırım diye düşünüyorum.



İstediklerim bunlar arkadaşlar öncelikle oynayacağım oyunlar lol,csgo,valorant gibi oyunlar oynayacağımı göz önünde bulundurmanızı isteyeceğim ardından şunuda ekleyeyim ekipman önerisi verirken boyumun 190 eliminde büyük olduğunu unutmamanızı isterim şimdiden teşekkür ederim,kasa ve ekipmanlar konusunda yardımcı olursanız sevinirim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mansouki -- 2 Aralık 2020; 16:35:13 >

M
3 yıl
Er

n11de oto yedek parçası bile satılıyor bilgisayar parçaları içinde dikkatli bir araştırma yap aradığın şeyi kesin bulursun, bir de gerektiği yerde satıcıyla irtibatta kurarsın senin için büyük kolaylık olur



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.