Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
307
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hızım onayım alınmadan düşürülmüş! Ve çağrı merkezi yükseltemiyor!!!
H
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

100 mbps olan hızım onayım alınmadan 80 mbps düşürülmüş!!!!!! Anlık olarak hızım 13 mbps ye kadar düşüyor!!! Anlık olarak ping yükseliyor. Çağrı merkezi hızımı 100 e çekemiyor tekrar 80 mbps oluyor biz de anlamadık bir sorun var diyorlar... Daha sonra bana sorununuz çözüldü diye mesaj geliyor ama düzelen ve çözülen tek bir şey olmadığını görüyorum!!!!! Daha öncede hızım 100 den 80 e çekildi onayım olmadan ve bunu sadece donanımhaber de ki millenicom ekibi yükseltebildi........ Dediğim gibi anlık ping yükseliyor ve hızım 13 mbpslere kadar düşüyor hız testin de!!!!! Online olarak izlediğim her şey şuan sorun çıkarıyor. Bölgem de vdsl boş port var. Gerekiyorsa hattımın farklı porta çelilmesini istiyorum!!!! Yeter artık sürekli uğraşıp duruyorum ve yardımcı olan tek bir kişi yok!!!! Hızım düşürülmüş, çağrı merkezin de ki arkadaşınız diyor ki onayınız alınmadı mı? Yok alınmadı zaten sorsalar kim ister düşürülmesini diyorum,,, biz de yükseltemiyoruz diyor...... Daha önce de aynı sorun oldu... Çağrı merkezi yine yükseltemedi hızımı... Ama donanımhaber de alper bey ile görüştükten hemen sonra hızım 100 e çıkarıldı tekrar!!!!!!! Modem arayüz de hızım 8ü gözükmesine rağmen hız testin de 13 - 17 mbps arası hız alıyorum!!!! Çok sıkıldım bir kişi yardımcı olsun artık!!!!!! Abone numaram : 9906006





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halitkarabayir -- 27 Kasım 2020; 22:26:39 >

M
3 yıl
Yarbay

DSLAM kilidine takılmışsın. Kimsenin hızını düşürdüğü falan yok. Boşa çabalama, 100 yapsan bile tekrar düşebilir. Zaten yaptırman 1-2 hafta uğraşmanı, santral görevlerilerini bulmanı gerektirir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Sadece DSLAM kilidi olsa yine sorun yok... Hızım modem de 80 gözükürken benimm aldığım hız 13 - 14.. Ara ara 44 e çıkıyor sonra tekrar down... Ping bazen 6 da oluyor bazen 50 ile 33 arası geziyor.. Sorun bu.. Yoksa 20 mbps olsa ne olmasa ne..


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @miskindvd
M
3 yıl
Yarbay

millenicom zaten turksat omurgasını kullanıyor. Bu yüzden tehlikeli bir firma. Ben turknet kullanıyorum yurtiçi hızım 90 yurtdışı hızım 50mbit. çok memnunum çünkü kendi altyapısı var.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @halitkarabayir
H
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Aman allah korusun. Turknet çok önceden bitti benim için:-)




Bu mesajda bahsedilenler: @miskindvd
H
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Normal de 6 olan ping Şuan 75 lerde... 40 mbps olan hız şuan 15 den yukarı çıkmıyor.... Lanet olsun böyle hizmete



X
3 yıl
Yarbay

tuketici.btk.gov.tr adresinden yazabilirsiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.