Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
672
Tıklama
0
Öne Çıkarma
🔥 Borsa Airdrop Kampanyası 10$ Kazanma Fırsatı!
D
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Coinlist 10$ Kampanyası Yeniden Aktif!

🎁 Siteye Üye Olun: https://queue.coinlist.co/?c=coinlist&e=dapper&ver=v3-javascript-3.6.1&cver=27&man=Dapper&t=https%3A%2F%2Fcoinlist.co%2Fclt%3Freferral_code%3DC9XHNT&kupver=cloudflare-1.1.2
🎁 Refsiz: coinlist.co (Referans Zorunlu)

🔸E-Posta adresinizi doğrulayın.
🔹Giriş yapıp KYC işleminizi tamamlayın.
🔸Borsaya en az 100$ değerinde coin gönderin. (105$ Gönderin garanti olsun)
🔹Binance Borsasından ALGO Coin gönderebilirsiniz mesela
🔸Gönderdiğiniz ALGO Coinle USDC Alın
🔹USDC bakiyenizle tekrar ALGO alıp çekim yapabilirsiniz.

Başka borsadan gönderdiğiniz coinleri işlemleri yaptıktan sonra tekrar kendi borsanıza çekebilirsiniz. 10$ işlem bonusu 1-4 gün içerisinde hesaba tanımlanıyor. ALGO Coini binance borsası kullandığım için örnek olarak verdim. Siz kendi türk borsanızdan direk 100 USDT gönderebilirsiniz.

İşlemler çok basit arkadaşlar sadece 100$ değerinde al-sat işlemi yeterli oluyor. Ben binance borsasından ALGO Coin alıp bu borsaya gönderdim.ALGO-USDC al-sat yaptım ve 100$ işlemi tamamladım. ALGO Coinleri tekrar Binance borsasına geri çektim. Aynı şekilde gelen 10$ bonus ile ALGO alıp binance borsasına çekim yaptıktan sonra satıp Papara ile çekim yaptım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.