Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
147
Tıklama
0
Öne Çıkarma
firebase üzerinden firestore işlemi ve verikayıt
Y
3 yıl
Er
Konu Sahibi

merhaba

Google firebase üzerinde iki tane problemim var ilk problemim realtime database yerine firestore üzerine kayıt gerçekleştirmek istiyorum. https://codepen.io/romanfedosenko/pen/jYNEyo bu web dosyası işimi görüyor ama realtime yerine firestore üzerinde kayıt gerçekleştirmem gerekiyor.

ikinci problem ise yukarıda bağlantılarda gözüken company ve phone text kısımları yerine bir droplist koymak istiyorum. bu açılır listelerin içerinde örnek meslek olarak "çalışıyor" "çalışmıyor" "emekli" şeklinde hangi kısım seçilmiş ise o isim ile firestore verikaydetme işlemi yapmak istiyorum. iki tane bu şekilde dropliste ihtiyacım var biri cinsiyet diğeri ise meslek ile alakalı olan. ama bunu gerçekleştiremedim ve bu yönde bir uygulama yok. yukarıda verdiğim bağlantı üzerinde örnek bir çalışma yaparsanız ve paylaşırsanız bende ona göre düzenleyip kendime uygun hale getirebilirim.

şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.