Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
435
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Satılık Popmundo Hesabı(27 Karakterli)
R
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Artık vakit ayıramadığım için gözüm gibi baktığım, başından beri benim kontrolümde olan hesabımı satıyorum. Zinciri, krediyi ya da parayı ayrı satmayı düşünmüyorum, içinde ne varsa bu şekilde satmayı düşünüyorum.

Tamamen müziğe odaklanılmış, hiç bir karakteri ile ufak tefek başarılar hariç ilave başarılar alınmamış bir hesap. Hesapta 2 karakterde şirket lisansı mevcut.

Bankada 920m nakit parası, bar zincirinde ortalama 735m nakit parası mevcut. Yüklü 600 kredisi var, 6k kredisi ayrıca mevcut.

Müzikle ilgili bilgileri forumunda toplamak için açılmış kabilesi mevcut. Forumuna çok fazla başlık açamadım ama yine de başlangıç ve orta seviye için yeterli bilgi mevcut bence, oradan devam edilebilir.

Bar zinciri tüm şehirlerde 5*, hali hazırda ayarlanmış bir çok konseri var. Yaklaşık 2rl yıldır bizzat tarafımdan işletiliyor, uzun süredir çalışılan gruplar var. Tur planı ve davetiye detayları notlarında detaylı olarak kayıt altına alınmış, devirden sonra rahatlıkla işletmeye devam edilebilir, şirket forumunda uzun ve detaylı bir reklam konusu da var, arada bir güncellenmesi yeterli olur.

Kayıt şirketinde İstanbulda 5* 4 fabrikası var, fabrikalardan biri şehirdeki en düşük ID'li fabrika, dışarıdan sipariş de alıyorlar, pasif gelir için bile verimli. Aynı şehirde 5* HQ de mevcut. Şirkette 155m nakit ve mekanlarda yaklaşık 145m para mevcut, şirket toplamı yaklaşık 300m. Bir kaç tane boş şirketi de mevcut.

Ana Karakter:
4000 günlük, yetenekleri full, portre hariç hiç bir gençleştirme yapılmamış(uzay da dahil), Türk oyuncular tarafından genel olarak tanınmayan(aldıktan sonra gelecek mesajları geçiştirme derdiniz olmayacak), erkek. Enstrümanları 5*.

Grup 1(3'lü başarısı için büyük potansiyeli var):
4 karakterden oluşuyor. Hepsinin müzik yetenekleri full, enstrümanları 5*, hiç çalınmamış 422 adet kendi şarkıları var, bunların en az 35 tanesi hit. 145 tanesi hiç çalınmamış, yaklaşık 25 tanesi hit olan 170 tane market şarkıları var. 4'ü de uzaya çıktı, 1 ponce'ları hazır 1 ponce'ları alınmadı, Bowing mevcut, ekip 5*.

Grup 2:
5 karakterden oluşuyor. Biri hariç hepsinin müzik yetenekleri min 4.5, bir çoğu da 5. enstrümanları 5*, bestelenmiş Hit çıkacak şarkıları var Grup 1 market repertuvarına eklenmek için. Biri hariç hepsinin bünye dahil bedensel özellikleri mükemmel ve yaşları maximum 23. Uzaya çıkmadılar, ponce'ları alınmadı. Bowing mevcut, ekip 4,5*.

Grup 3:
5 karakterden oluşuyor. Biri hariç hepsinin müzik yetenekleri min 4.5, bir çoğu da 5. enstrümanları 5*, bestelenmiş Hit çıkacak şarkıları var Grup 1 market repertuvarına eklenmek için. Biri hariç tamamına yakınının bünye dahil bedensel özellikleri mükemmel ve yaşları maximum 22. Uzaya çıkmadılar, ponce'ları alınmadı. Bowing mevcut, ekip 4,5*.

Grup 4(kurulması planlanıyordu):
5 karakterden oluşuyor. 1'i 13 yaşında diğer 4'ü şu anda 12 yaş altında. 12 yaş altında olanların 3 özelliği mükemmel, 1 özelliği 14 civarında. Hepsinin 5* enstrümanları hazır.

Destek Grubu:
6 karakterden oluşuyor. Tamamen 4 grubu desteklemek amaçlı geliştiriliyorlar. Sürekli şarkı yazabilecek, fıkra yazıp okuyabilecek, şapkadan tavşan çıkarıp kesebilecek, hastalık tedavi edebilecek ve yapımcı, oyuncu ve yönetmen olabilecek şekilde geliştiriliyorlar.

TGH Karakteri:
Tüm suç ve dövüş yetenekleri 5*. 3 Kingpin ekipmanı var, 2 mükemmel, 2-3 tane de 16 civarı ekipmanı var. 400 mangırı var. Şeytanın belgeliği başarısı alındı. 2 kere jackpot yapıldı.

Grup 2, Grup 3, Grup 4 ve Destek Grubundaki tüm karakterlerin(21 karakter) kitap kurdu gözlüğü mevcut. Sırlar kitabı, ergen günlüğü, grinch, pelüş, sevimli gibi destek eşyaları mevcut. Bir ara yaparım diye almıştım, tüm zombi av malzemeleri mevcut.

Aklıma gelenler bunlar, sormak istediğiniz bir şey varsa sorun, cevaplayayım. Alacak olan arkadaşa istemesi halinde tavsiyeler de verebilirim, bir süre için bildiklerimi de aktarabilirim ulaşması halinde.

Güvenilirlik konusunda daha önce ticaret yaptığım insanlardan referans verebilirim. Hesap hiç bir şekilde herhangi bir ihlale karışmamış, uyarı almamıştır.

Ciddi alıcılar özel mesajla ulaşabilir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raphuss -- 18 Kasım 2020; 12:40:52 >

M
2 yıl
Er

Hala satilik mi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
geçen yıl
Yüzbaşı

Dostum hesabına talibim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.