Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
827
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yeni başlayan birine fotoğraf makinesi tavsiyesi
F
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Öncelikle merhaba ve bu konu hakkında bir yanlışım olursa kusura bakmayın şimdiden. Şimdi normalde Nikon Coolpix P900 almak istiyorum fakat malum gerçekten çok pahalı asıl amacım ay çekmek veya bu tarz çekimler yapabilmek bunun için Nikon B600 gördüm fakat Türkiye'de kullanan hiç kimse yok o yüzden sizden tavsiye bekliyorum ama işte 3000-4000TL arası bir bütçem var o yüzden biraz sıkıntı



F
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

En azından biriniz cevap verseydi?



A
3 yıl
Çavuş

merhaba.. henüz ben de bir acemiyim ama okuduklarım kadarıyla anlatmaya çalışayım.. ay fotoğrafları çekmek için yüksek odak aralıklı tele lense ve kaliteli bir tripod a ihtiyacınız var.. düşük diyafram değerli lensler düşük ışıklarda daha iyi fotoğraflar çekmenizi sağlar.. makineye çok takılmadan, lens için seçim yapmanız gerekir diye düşünüyorum.. o da 3000-4000 lira civarı bir bütçe ile zor..
belki giriş seviye dslr bir gövde ve 300mm veya daha yukarısı titreşim engelleyicili bir lens ile başlangıç yapabilirsiniz..



F
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

nikon p900 ile bunu yapamaz mıyım?



A
3 yıl
Çavuş

merak edip inceleme videolarına baktım da, benim tavsiyeme göre nikon P900 ile çok daha iyi sonuçlar alırsınız.. bütçenizi arttırmanız gerekecek gibi ama..



F
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Çok teşekkür ederim :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.