Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
55
Cevap
3241
Tıklama
9
Öne Çıkarma
Cevap: Babanın yanında araba kullanmak.... (3. sayfa)
R
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: estimates29

Bu yasadigini 40 ina da gelsen hala yasarsin olm . ustelik senden daha az guncel tecrubesi olanlardan bile . Tek cozumu sadist psikopat gibi surmek tabii babanin arabasi degilse . Senin araban ve hizli psikopatca surmen yanindakilerde anlasilmaz sekilde kendine guvenli ve usta sofor gibi oldugun algisini yaratiyor . Ben ne kadar sursemde yillardir tecrubem de olsa ana baba yaninda susmaz . Bu kabullenme ama alis . O yuzden kafani dinlemek icin biranonce ekonomik ve kisisel ozgurlugunu eline al . En sacma gereksiz yerlerde bile kafan siser
Babanın arabası kısmında patladım.. öyle..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
3 yıl
Yarbay

Ben babamla bi kere kavga ettim SUS DEDİM BAK NOLURSUN dikkatimi bozuyosun diye bağırdım
Kalbini kırıdm belki ama bi daha hiç sıkıntı yaşamadık



S
3 yıl
Yarbay

zamanında yanımda babam varken arabayı çok kullandım. tek hatırladığım 90 beygirlik araçla 160 km hız yapınca uykusundan uyanıp ‘ne yapıyorsun sen?’ demesiydi



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

K
3 yıl
Çavuş

Uzun yoldayız 160 - 170 ile gidiyor babam, akşam oldu gözleri yoruldu seritten falan kayiyor, yavaş git diyoruz anlamiyor. Aldim araci ibre 160 a degdi degmedi oglum az yavaş git diyor. Ee noldu baba hani bir sey degildi o hiz? yok yanda oturmayinca anlamiyor hizin ne kadar fazla oldugunu. (bu arada arac orta halli bi araba hizi hissettiriyor)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
3 yıl
Binbaşı

Ehliyeti alalı 2 yılı geçti, hemen hemen her gittiğimiz yerde ben kullanırım ve hızım hariç pek karışmaz. Onun da ayarını kaçırmazsam sorunsuz gidip geliyoruz.



D
3 yıl
Yarbay

yaşın 60'a da gelse, baban diğer tarafa göç edene kadar her zaman onun gözünde çocuk kalacaksındır. bu biraz bizim kültürle ilgili bir durum.
bilinçaltlarında "korumacılık ve alfalık" gerçeği yatmakta, her ne kadar kızıp bağırsalar da iyi niyetli olduklarını bilin.
belki ileride bizler de öyle olacağız farkına varmadan...



H
3 yıl
Yarbay

Ehliyetimi aldıktan sonra ilk defa direksiyona geçtim dün, 1500 kmlik uzun yola çıkmıştık. Hem kendi yorulduğu için hem ben ısrar ettiğim için emanet araba da olsa direksiyona geçtim. 4-5 saat ben sürmüşümdür herhalde. Genelde yavaş yavaş diye uyardı özellikle virajlarda falan ama onun dışında beğendi sanırım sürüşümü. Şehir içinde ışığın olduğu yerlerde birkaç kez istop ettim ama sıkıntı etmedi.

Uyumasını söyledim kaç defa dinlensin diye ama uyuyamadı. Bir şey olmaz sen bana güven dediğimde de "oğlun olursa anlarsın, kimse kimsenin şoförlüğünü beğenmez" dedi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 30 Ekim 2020; 17:13:52 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

U
3 yıl
Binbaşı

babamın yanında rahat araba kullanamam. özellikle direksiyon takıntısı var, düzgün tut şu direksiyonu, bisiklet direksiyonu gibi tutma, iki elini koy, kurallar boşuna konmuyor filan.. çok haksız sayılmaz ama artık kendi dönemi reno 12 ler gibi değil arabalar.



Z
3 yıl
Binbaşı

valla benim pederin hiç sesi çıkmıyor, bazen sağa dönüşleri geniş alıyorum, 4bin devirde vites değiştiriyorum onlara laf söylüyor onlarda benim hatalarım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
3 yıl
Çavuş

bizimki de şu direksiyonu iki elinle tut demekten vazgeçmez ,36 yaşındayım , 20 yoldan fazla araba kullanıyorum ...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
3 yıl
Çavuş

daha beteri dedenin yanında sürmek



F
3 yıl
Yüzbaşı

Koskoca transit le heryere gidip çıkıyorum ama babam yanımdayken küçücük egea yla o girip çıktığım yerlerden geçemiyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
3 yıl
Yarbay

30 küsür yaşındayım koca koca jetleri uçuruyorum ama gelin görün ki peder benim arabaya binince hala kasılıyorum



B
3 yıl
Yüzbaşı

Bir kaç yıl sonra vurdum duymaz olurlar. Tecrübeyle sabittir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
3 yıl
Yarbay

2009 yilinda ehliyet aldim, babamla ne zaman arbaya binsem beni tembihler, arac icinde bilgiler verir vs. Ben alistim bir sey demiyorum artik, cunku kendisini oyle rahat hissediyor.

Babamin arac bilgisi murat 131 ile kisitli, fransiz araci almistik 2017 de icerisinde standart dijital gosterge var, saat ayari bozuktu, babam bunu teypciye kodlamaya goturmustu. Kucumseyerek soylemiyorum bunu, babamin zamaninda elinde olmadi icin hep 131 gibi araclara bindi. Eski nesil birde, surekli calismis durmus zamaninda, teknoloji ile arasi pek yok.

Babam benim arabama bindigi zaman hep "tamam baba" derim, daha gecen gun debriyaji yavas birak teli kopmasin oglum dedi, yeni nesil araclarda debriyaj teli yok.

Karakterlar icin kusura bakmayin, us klavye kullaniyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApexiRubber -- 1 Kasım 2020; 17:46:36 >

B
3 yıl
Yarbay

En güzeli bende sanırım 12 yıldır araç kullanırım aktif olarak ne karışır nede bir şey söyler. Yan koltukta o keyfine bakar



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.