Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
24
Cevap
1057
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: kredisi bitmemiş olan aracı nasıl satarım? (2. sayfa)
V
3 yıl
Yüzbaşı

Sıkıntılı işler



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

K
3 yıl
Yarbay

Ben de öyle sattım arabayı. Karşılıklı güven meselesi biraz da. Kredinin kalan bakiyesi kadar havale yaptı alıcı, rehni kaldırdım ben de. Kalan kısmı da noterde havale yaptı bitti gitti.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
3 yıl
Yüzbaşı

Daha önce yapılmış örnekleri var, önce bankaya alıcı ile beraber gidiyorsunuz alıcı krediyi kapatıyor, ve o parayı aldığına dair alıcı ve satıcı önünde makbuz düzenliyor akabinde notere gidip satışı ve kalan parayı gönderip satışı yapıyorsunuz, bankacılar bu konuda yardımcı oluyorlar. Ancak öncelikle alıcı ile bu meseleyi kobusup anlaşmak lazım, birde bankaya gitmeden önce exper ve diğer tüm işlemleri halletmek lazım ki aynı gün içinde banka ve noter işi yetişsin. Hayırlısı olsun



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

A
3 yıl
Teğmen

Bu konuda öncelikle bankanızla konuşmalısınız.
Bu şekilde ev satın aldım. Onu anlatayım, benzeri araç için de geçerlidir.
Üzerinde bankanın ipotek koyduğu evi almak için bankadan bir yazı alıyorsunuz (alan taraf bu yazıyı alıyor) (şu kadar para .... nolu hesaba bu şu tarihe kadar yatması halinde taşınmaz üzerindeki ipoteği şartsız kaldıracağım diye.)
Tapuda işlem sonrası ödemeler tamamlanınca geri kalanını banka hallediyor.

Çok benzeri de araç içinde yapılıyordur.



S
3 yıl
Yüzbaşı

ben5 sene evvel 2014 sıfır olarak aldığım seat toledoyu iflas etmemden dolayı satmak zorunda kaldım. malum üzerinde dod nin rehini vardı. zarar ettim biliyorum, ama yine arabaı dod a sattım. bu şekilde hiç sorun çıkmadı.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.