Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
52
Cevap
2554
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Cevap: Toplum olarak şükretmeyi bilmiyoruz (3. sayfa)
S
3 yıl
Yarbay

Once varlikli olunup ona sukretmeyi bilmeli ulkenin ezici cogunlugu ... Yoklugun nesine sukredilsin ki .

Vatandas ile dalga mi geciliyor akli sira




Bu mesajda bahsedilenler: @Rindaman
S
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Dostum zarf atmana gerek yok. Allah büyüktür 2023'de bor'dan füze yapıp üstüne kangal koyacağız, düşmanlarımızı boğup havaya uçuracaklar.

Bidon ve Trumpet ile.
10 dakikadır mesajına gülüyorum : ))))))))))))))

Bidon ve Trumpet ile kapanışı efso :))))))))))))))))))))))))


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
3 yıl
Yarbay

Avrupa'dan Türkiye'ye doğru konuşmak kolay. :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
3 yıl
Yarbay

K
3 yıl
Yüzbaşı

Zengin olmak isteyen çok param olsun isteyen yok en azından benim öyle bir düşüncem yok.İnsanca yaşamak istiyorum.Avrupa da adam nasıl 4 aylık asgari ücretinle araba alabiliyorsa bende almak istiyorum.Ya da 4 aylık maaşımı bi konsol almak için biriktirmek istemiyorum.Dünyanın en pahalı benzininden kullanmak hepsini geçtim asgari ücretimden gelir vergisi ödemek istemiyorum.Aklınız mantığınız yok mu arkadaşım sizin? ben sıkıntı çekiyorsam eğer başımızdaki adamlar 1000 odalı saray yaptıramaz günlük masrafları 1 milyon olamaz.beni refah içinde yaşat istersen 1000 odanın bin odasını altın yap banane.Şükretmelisiniz diyen diyen diyanetin bütcesi milli eğitimin bütcesinden fazla haberiniz var mı? Halka şükredin demeyi bırakıp başımızdakilere artık yeter bununla şükretmeyi bilin demeniz lazım.Yanlış yere oynuyorsunuz



M
3 yıl
Binbaşı





Bu mesajda bahsedilenler: @MRTFR
L
3 yıl
Teğmen

Valla ben zengin olmak falan istemiyorum, emeğimin karşılığını almak ve insan gibi yaşamak istiyorum. Ha bu sizin için lükse giriyorsa birşey diyemem.



I
3 yıl
Yüzbaşı

Neden şükretsin bu insanlar? Ortalama göreceklerimiz 50 60 sene. Belki daha erken belki daha geç tabi Allah bilir bunu ama bu kadar süre yaşayacaksam ben neden çile çekeyim?

Siyasiler aldıkları kararlar ile uyguladıkları ile benim hayatımı mahvedecek ben şükredeceğim öyle mi? Benim 10 tane evim bilmem kaç tane arabam olsun gibi hayallerim yok. O amaçtakiler vasıfsız tayfa, gelişmemiş ülkenin insanlarının hayali. Benim hayalim rahatça bir Avrupa turu yapabilmek, farklı kültürler, farklı tatlar alabilmek. Bir Kuzey ülkesine gidip 2 3 hafta geçirebilmek. Basit hobilerim ile ilgilenebilmek. Doğru ve denetim altında tutulan şartlarda çalışabilmek. Temel ihtiyacım olan beslenmeyi bile kredi kartına abanmadan cebimde nakit kalarak yapabilmek.

Şuan ki durum ile bunu şükrederek nasıl yapabilirim? Şu ülkede gündelik yaşamda şükredin diyenin ağzına, sosyal ortamda şükredin diye klavyeden yazanların ellerine kırılıncaya kadar vurmak istiyorum.



S
3 yıl
Binbaşı

Herkeş PS alabilemeeezz. Ölüm gösterip sıtmaya razı etme kısımlarını geçtik be gülüm. Gerçekler buram buram canımızı s..karkan bunları yutturacak mümin bulamazsın daha hadi bakim soldan soldan.



C
3 yıl
Binbaşı

bir laf vardır bılırmısın, dün yediğin hurmalar gün gelir seni tırmalar:)



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
3 yıl
Yüzbaşı

Ülkede para olmasa haklısın ama para var zaten; lâkin, yiyicilerden bize bir şey kalmıyor. ATM memurları, ihale rantları, N sayıda saray falan olmasa gerçekten haklısın.



K
3 yıl
Yarbay

"Toplum olarak şükretmeyi bilmiyoruz."

? Şakacı seni.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
3 yıl
Yarbay

şükür bu milletin kıçına çakılmış en büyük kazıktır birileri, birileri bir eli yağda diğer eli balda hayatı yaşarken şükür et diye hitap edilen ahmak kesim harbiden şükrediyor ya müstahaktır ne dini kardeşim bu ülkede din falan yok.nerde ağzında allah peygamber olan var bilin ki yalancı üç kağıtçı,eskiden dindan imanlı kişiler vardı gerçekten ama artık yok onların soyu kurudu şimdi



E
3 yıl
Yarbay

pekiii what the hell r u doin @amstertam

come to turkey man, its a open prison of insane



H
3 yıl
Çavuş

"Bu ülkede 2.6 milyon kişi 753 ₺ emekli maaşı alıyor.", "Yani bu, şu demek; Türkiye'de emekli nüfusun %47'si 800 ₺ nin altında bir gelire sahip demek."

Bu sözleri, az önce bir videoda dinledim.

Yokluk içindeyken elde edilene şükredilir. Fakat, cehalete, bilginin azlığına şükredilmez, isyan edilir. İnsanları bilerek, isteyerek aç bırakanlara isyan edilir. Bilmeyerek, cahilliği ile aç bırakana daha büyük isyan edilir, edilmezse, cahil kalmaya devam edilirse şükredenin imanı şüphelidir. Allah'a, Allah'ın emirlerine isyan ediyordur. Dini inancı yoksa, ateist ise bile bu duruma isyan etmiyorsa süzme salaktır.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.