Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
18167
Cevap
808694
Tıklama
35
Öne Çıkarma
Cevap: '-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (909. sayfa)
P
7 gün
Yarbay

2kg birden vakumladıysan 3 gün içerisinde hızlıca bayatlayacaktır. vakum cihazıyla vakumluyorsanız demleyeceğiniz kadarını vakumlamak doğru olanı. ayrıca taze kavrumsa ve vakumlamadan önce 9-10 gün degassing yapmadan vakumladıysanız tat profili değişebiliyor; tecrübeyle sabit. vakumlayıp buzluğa attıysanız yine tadı değişiyor. ben aylık 2 kg kahve tüketiyorum. 5 yıldır taze alıp şişelere Vacu Vin ile havasını alarak kullanıyorum. 1 ay boyunca ilk günkü tadında içmemi sağlıyor. vakum cihazını kullanmayı bıraktım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @hitokiri_johndoesai
P
7 gün
Yarbay

yeni fiyat performans markalarından KINGrinder K 6 ve 1Zpresso Q Air var. piyasada bulabilirsen molent pocket timemore c2 - c3 seviyesindedir. bu ikisi de giriş seviyesi olarak iyidir ancak katlanan kollu önermem çabuk bozuluyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @Falsoluserttop
H
7 gün
Yarbay

Yok, iki adet birer kiloluk pakedi A Roasting Lab'den almıştım, açılır kapanabilir ve gaz valfli paketlerde geliyor; dondurmadım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @PÜSKÜLLÜ MORUK
P
7 gün
Yarbay

Tecrübenizi yazarsanız sevinirim o halde.
Şahsen aldığım kavrum tarihi üzerinden 1 ay geçmiş olan paketleri açtıktan sonra yada kendim hemen vakumlayıp kaldırdığım tüm kahvelerin paketi nasıl olursa olsun, isterse vakumlanmış olsun açıldıktan sonra 3-4 gün içerisinde hızla bayatladığına şahit oldum. 250gramı 1 günde bitirecekseniz sorun yok, açtığınızda paketlendiği ilk günkü lezzeti alırsınız ama ikinci gün değişmeye başlıyor. Yahut eğer uzun süre muhafaza edecekseniz içeceğiniz miktarlarda vakumlayıp kaldırmak sorun çıkartmıyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @hitokiri_johndoesai
I
7 gün
Yarbay

Kavrum ve Çekirdek'e göre 8 - 15 Gün Degs. Süresi vardır kavurucular genelde sitelerinde bu süreyi belirtir kendi kavrum türlerine göre. Aromalar 10. ve 25. Gün Arası kavrumuna göre Top nokta'da dır. 25. Günden sonra vakumlayıp buzluga atmadıgınız sürece genelde ciddi anlamda günden güne zayıflar Alım miktarınızı buna göre ayarlamanızı tavsiye ederim. Bazı çekirdekler hatta 20. Günde bile ciddi aroma tat kaybına ugrayabiliyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 13 Nisan 2024; 23:31:20 >


Bu mesajda bahsedilenler: @eyozgurluk
K
4 gün
Yüzbaşı

Şu model için yorumu olan , kullanan var m aceba? Alınır mı?

Homend Coffeebreak 5008H

HB de 15bintl


< Resime gitmek için tıklayın >


https://www.hepsiburada.com/homend-coffeebreak-5008h-kahve-ogutuculu-dokunmatik-ekranli-full-otomatik-espresso-makinesi-pm-HBC00005NM3V7




_____________________________

Eski kullanıcı adı: iamGr8

Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
4 gün
Yarbay

Aynı model baya bi markada var



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @KimYon_Reyiz
G
21 sa.
Yüzbaşı

Merhaba arkadaşlar. Latte için çekirdek önerisi yapabilir misiniz? Fiyat performans olursa çok iyi olur



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.