Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
409
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bütçeye Uygun Araba Tavsiyeniz Nedir?
Z
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Önümüzdeki birkaç ay içinde 80-110 bin TL kredi çekerek araba almayı düşünüyoruz. Alabilirsek ilk arabamız olacak. 7-8 sene önce ehliyeti alsam da sınav sonrası bir daha araba kullanmadım. Arabayı daha çok şehiriçi mesafede kullanacağım fakat yılda tahminimce 15-20 defa şehirdışı yolculuklar yapma durumumuz var. Arabadan açıkçası anlamıyorum bu yüzden de marka model bilgim zayıf hele hele ikinci el olaylarından hiç çakmıyorum.

Dediğim hususlar doğrultusunda önerebileceğiniz araçlar nelerdir? Gönülümden hep Polo, Golf, Astra ve i10-20 gibi araçlar geçiyor ama onlarda da fiyatlar bütçemi aşıyor.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler.



G
4 yıl
Yüzbaşı

Tam beni anlatmışşin,yeni konu açacaktım ama gerek kalmadı.Aynen bende 80-100 arası sağlam,az yakan,düşük km aile aracı arıyorum,ilk arabam olacak,biraz acemilik var,otomatik mi düz mü,benzin mi dizel mi hiç bilgim yok,genelde benimde baktığım markalar Fiat punto Evo,Honda jazz,Toyota Corolla,Auris,Opel Astra, Dacia Stepway gibi modeller,sizce ne olmalı?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Z
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Yukarı!



S
3 yıl
Çavuş

Hocam, benim 2011 yılinda aldığım astram sıfir araç almamdan dolayı satılık. Dürüstçe yazdim ilana neyi var neyi yoksa. Araçta boyalı, değişen parça yok, kazası yok, çalısmayan aksam yok, bir arızadan ötürü satmıyorum. Arabanın pasta cila ve iç temizlige ihtiyaci var. Sıfir araç bulamasaydım 3 4 yıl daha kullanacaktim. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-yalansiz,dolansiz-boyasiz-kazasiz-astra-dizel-1.3-manuel-841223550/detay



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
3 yıl
Yarbay

Bu fiyatlarda en uygunu gene astra h bencede



H
3 yıl
Teğmen

Skoda



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.