Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
255
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Aşk diye bir şey yok
A
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Beyler, ailenizden ve kendinizden başka kimseyi sevmeyin herkes kendi çıkarları için var sevgiliniz ve dostlarınız dahil. Gün gelir kıçınıza tekmeyi atmak için birbirleriyle yarışırlar. Dostlarınız bi kenara, sizi deli gibi sevdiğini söyleyen kız, hiç ummadığınız anda ayrılmak istiyorum der ve siz orda yalnızbaşınıza kalırsınız.

Forumda çokça görüyorum sevgilim hiç olmadı, kimse bana bakmıyo diyenleri görüyorum. İyi ki olmamış da bu acıyı tatmıyosunuz. Ya hiç sevgili yapmayın, ya da tek gecelik iş kovalayın. Ailenizle ne kadar da anlaşamasanız onlar sizleri karşılıksız seviyor. Bir dediklerini iki etmeyin.
Diyeceklerim bu kadar.

Ek olarak: Sevgi, aşk veya cinsel bir birliktelik uğruna vakit harcamak ne bileyim boş geliyo artık. Kariyerinize önem verin. Öğrenciyseniz boynunuzun borcu dersleriniz olsun veya en azından size katkı sağlayacak bir uğraşıda vakit öldürün. Uzun vadede size katkı sağlayacak şey bu çünkü.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaturcamawzerezumzum -- 23 Ekim 2020; 19:44:55 >

G
3 yıl
Er

O kadar haklısın ki
Ailemden daha çok sevdiğim/güvendiğim insan tarafından ALDATILDIM
Asla yapmaz dediğim insan her şeyi yapmış arkamdan


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
3 yıl
Binbaşı

Aşk yıllarca kitaplarla dizilerle filmlerle beynimize sokularak hissetmemiz gerektiğini düşündüğümüz ve beklentilerle oluşturulmuş ama olmayan bir duygudur, change my mind.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Ben de öyle hocam. Beni çok seviyodu ben o zamanlar çok sallamıyodum, sonra çıkmaya başladık. 1-2 gün soğuk mesajların ardından yapamıyoruz, başkasından hoşlanıyorum dedi. Sanırım bu kotamı dolduran son olay. Daha fazla sevgili işleriyle uğraşmam.




Bu mesajda bahsedilenler: @jim lake jr.
G
3 yıl
Onbaşı

yalnızlık bir tercihse sıkıntı yok. istediğin zaman yalnız kal. ama ya benim veya birçok kişi gibi zorunluluksa yalnızlıktan sıkılıyorsun bi süre sonra.



G
3 yıl
Onbaşı

Evet yok 20-30 yaş arası libido 30dan sonra yalnızlık korkusu aşk sanılıyor



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.