Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
134
Cevap
8704
Tıklama
182
Öne Çıkarma
Cevap: TurkNet Gerçekleri - Müşteri Nasıl Çaresiz Bırakılır? (7. sayfa)
S
3 yıl
Yüzbaşı

Van'da hizmet aldım.150 mt kablo çektim port sıkıntılı olduğu için bugün yarın 8 ay uğraştırdılar en sonunda lanet ettim ve bıraktım.İyi ki bırakmışım artık farklı bir firmadan hizmet alıyorum.Yine rekabet kurumunun onayladığı Türkiye geneli hizmet veren bir firma ve memnunum.Bir kaç arkadaşımı da bu firmaya dahil ettim ve memnunlar.Bir daha Türknet mi ? İmkanı yok.Bedava hizmet verseler yine de yok.



6
3 yıl
Yüzbaşı

Geçmiş olsun ben Türknet düşünüyordum alternatif olarak millenicomuda düşünmüştüm taa ki forumdaki gıbırnet konusunu görene kadar hemen bağlattım kaç ay oldu 1 kere sorun yaşamadım yaşadığım yer de taşra bir yer 35 mpbs alabiliyorum ttnet 16dan bir fazlası olmaz diyordu bide bi dünya para 2 sene taahhüt... ttnette steam csgo pingim 90-100 arası iken gıbırnette 50-55 fixlendi





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 68023967 -- 24 Ekim 2020; 22:53:21 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

R
3 yıl
Yüzbaşı

Ya kardeşim akıl var mantık var bir insan neden türknete bulaşır mafya gibi patlakçı olan bir firma yazık günahtır yapmayın bu firma yüzünden canı yanan kişi sayısı artık milyonu bulmuştur istanbul bilişimi geçtiler.Bağlamadıkları internetin parasını alan bir firma düşünün üzerine iptal ettiremediğiniz bir firma düşünün ha işte o bu şirket.Herkes bas bas bağırıyor yazıyor firma değil bunlar dolandırıcı kategorisine giriyor yaptıkları işler muz cumhuriyetinde oldumuz içinde bu düzen devam ediyor kendinizi kazıklattırmayın şu firmaya.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
3 yıl
Yüzbaşı

Ben son iki aydan beridir ödediğim parayı kesinlikle helal etmiyorum ALLAH bogazlarına dizsin onların. ben efendi gibi diyorumki olmuyorsa yapamıyorsanız söyleyin benim zamanımı çalmayın.onuda soylemiyorlar ama yemeğe devam ediyorlar. yapa sistemleri turktelekomun fiber calışması ile çöktü. beni yapadan vae sistemine geçirecekler 2 aydır. Türktelekom diyorki; istediğin kadar zorla yırtıl onlar sizi geçireceklerini söylesede geçirmezler size yalan soylüyor turknet diyorlar... ama sonunda inandım turknet sadece paraya odaklı OİM denilen saçmalık sadece onların kendilerine göre hazırlamış olduğu bir sistem benim soracağım sorular kesinlikle yok sistemde zaten son 1 aydır OİM'de açılmıyor....BTK'ya yazdıklarımı bile kendileri cevaplıyor. Tekrar ediyorum ben paramı helal etmiyoum ALLAH Yedirmesin onlara.batarsada zerre üzülmem çok şükür der geçerim birisinin daha sinir krizine sokmadığı için



:
3 yıl
Yarbay

telefon kutusundan modeme kabloyuda kendin cek bir zahmet nedir. bu kadarda hazirci olmayin.

alt tarafi bi cat5 kablo alip modemine gotureceksin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Aktivasyonu da ben mi yapayım?




Bu mesajda bahsedilenler: @::Ashes::
T
3 yıl
Teğmen

internet sağlayıcısı arayışı içindeydim bu başlığa denk gelmem iyi oldu, biraz fazla ödemeyi göze alıp 50mbit ttnet aldım 106 liraya kafam rahat etsin diye, belki de bunun içindir bu alt operatör tezgahı :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

ben bir kişiyi kurtarırsam ne mutlu bana



O
3 yıl
Yarbay

26 Ekim de artık e-devlet üzerinden iptal yapılabilecek.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Orjin Carnibor
:
3 yıl
Yarbay

ben niye 130 liraya aldim ttnete 50mbit ? 104 lira nasil oldu ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @DatçaBalı
A
3 yıl
Teğmen

İki aya yakın süredir bağlantı yapamayan turkneti iptal ettirdim bende. Bağlantı bu şekildeyse arıza olduğunda düşünemiyom. Netspeed bağlatcam. Gerçi hepsi birbirinden kötü. Starlink gelir umarımda şu servis sağlayıcılara bi kapak olur artık. Paraya doyamadılar.



T
3 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

ben niye 130 liraya aldim ttnete 50mbit ? 104 lira nasil oldu ?
Bilemiyorum, ben modem vs almadım kendi modemim olduğu icin, o yüzden fark etmiş olabilir mi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
3 yıl
Yarbay

Merhaba, kullanmadığınız hizmetin faturasını almıyoruz. Ayrıca hizmetimiz taahhütsüzdür. Dilediğiniz zaman fesih bedeli vermeden kolaylıkla iptal edebiliyorsunuz. Bu konuda sorun yaşayan abonelik varsa hizmet numarasını PM üzerinden benimle paylaşmanız durumunda yardımcı olacağım.




Bu mesajda bahsedilenler: @redcliffe
I
3 yıl
Çavuş

Hocam ben oyun oynayamıyordum pingden. sürekli kopma ve hız düşmesi vardı düzeltemediler. bende ayrıldım en temizi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @FOMOCO3230
I
3 yıl
Çavuş

Cehalet kötüdür derken? Sen bana mı laf söyledin burayı anlayamadım.

İnternetin ne olduğunu iyi biliyorum bu konuda bir şüphen varsa hiç meraklanma, oturduğum bölgeye fiber hattını da ben taşındıktan 2 ay sonra verdiğim dilekçe ve araya soktuğumuz kişilerle kendimiz getirdik :)

Yani kaymak gibi fiber hattın olduğu yerde 1 gün 100 1 gün 30 mbps internet verebiliyorsan sorun sendedir. Aynı hizmeti TT ile 7 aydır 1 mbps kayıp olmadan her gün alıyorum 100/8 olarak.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Erkin59
E
3 yıl
Teğmen

Bilmiyorsun ve bildiğini sanıp bunu göstermek için çaba sarf ediyorsun . O Millenicom sana net satıyor , sağlamıyor . Sağlayamaz çünkü kendisi aracı . TTnet bile isteyerek yapıyor bunları araştırabilirsin ispatlıdır da ayrıca . Adamlar sana sadece kaç mbit geleceğini kaç mbit gideceğinin ayarını yapar sonra da elleşmezler . Zamanında orda çalışan kişinin sevgilisi benim arkadaşımdı oturup uzun uzun konuştuk , çocuk ayak üstü 3-5 kuruş para aldığı yeri bana kırk bin türlü yalanla anlatmamışsa eğer durum budur . Bu ülkede ttnet turkcell gibi firmalara para kaptırılmamasını istiyorum . Çünkü ikisinin de müşterilere verdiği değer " deste para " kıvamındadır ( ayrıca ensar vakfı olayını hatırlatmak isterim ) .


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Inside the nature
F
3 yıl
Teğmen

TT net kullanırken böyle değildi hocam millenicoma geçtim ilk gün oynadım sonra oyuna girmemeye başladı. Video bana ait sanırım bende en kısa zamanda bu firma yolları ayırıcam.

Videoyu izlemek için tıklayınız




Bu mesajda bahsedilenler: @Inside the nature
I
3 yıl
Çavuş

Dostum ağızdan dolma bilgilerinle hayatın boyunca sana mutluluklar diliyorum. İçinde olmadığın araştırmadığın şeyleri çok dert etme sonra şişersin.




Bu mesajda bahsedilenler: @Erkin59
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.