Arama butonu
neden eziksiniz? gerçek cevap ama !!!!
 Sonuçları gör
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
141
Tıklama
0
Öne Çıkarma
neden eziksiniz? gerçek cevap ama !!!!
M
4 yıl
Er
Konu Sahibi

ben neden ezikmiyim biraz mallıktan tabi küçüklüğümden beri ezildim dışlandım sevdiğim kız bile beni eziyordu insan yerine koymuyordu şu an yaş 20 ne bir arkadaşım var ne de kız arkadaşı edinebildim bu forumun neden ezik olduğunu bilmek istiyorum oy verinde üstte kalsın





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuhammedCihadOğlu -- 20 Ekim 2020; 3:3:21 >

C
4 yıl
Yüzbaşı

Eziklikten kasıt nedir hocam? Mesela ben kavgadan çekinmem ederim ama aklı başında adam ile. Geçenlerde bir konu açmıştım sarhoşun tekiyle sorun yaşadım diye. Ben o gün onu çok rahat döverdim ama adam sarhoş ve keko. Cebinden bıçak çıkarsa ne yaparım? Yumruk yumruğa eyvallah da bende eğitimli bir dövüşçü değilim. B*k yoluna gidebilirdim. Birde evimin yakınında oldu. Bunu dövsem bu kafayı bozup gece evime sıkacak.


En ezik zamanlarımda dolmuscudan para üstü bile isteyemezdim. Şoför vermeyi unuttuysa para giderdi. Şimdi esnafla 1 liranın hesabını yapıyorum.


Ama gene insanlarla pek konuşmak istemem. Çünkü hala kendi iç hesaplaşmalarımı yapıyorum.

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundayim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.