Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
105
Tıklama
0
Öne Çıkarma
QCoin Davetiye - Üye Olana 1,077 QCoin HEDİYE (ANINDA ONAY)
H
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Paypal kurucularından bir ekibin oluşturduğu ödeme platformu. Aşağıdaki linkten üye olana 1,077 Q Coin yükleniyor. 1 QCoin = 1 Dolar Olarak Değerlenmesi Bekleniyor.

<strong style="color:#515365">Referanslı Üye Olma Linki > </strong>https://quahl.com/set/login-remember?remember_me=null&redirect=/invite/SkkLIY-x8w

Aşağıdaki QCoin'in Kendi Açıklamasıdır.
Q Değeri tahmininiz neye dayanıyor? Q ödeme ağının tahmini gelecek değerinin arkasındaki mantık şu şekilde özetlenebilir:
  • Alıcıların satıcıların henüz desteklemediği yeni bir teknolojiyi benimsemeleri çok zor olduğu için ödeme dünyası onlarca yıllık eski teknolojilerle sıkışmış durumda.
  • Q, erken benimseyenleri gelecekteki para birimi ile telafi ederek bu sorunu çözüyor. Bu, mevcut olanlardan çok daha üstün bir ödeme ağının oluşturulmasını ve benimsenmesini sağlar.
  • Hem teknolojik olarak üstün hem de yaygın olarak benimsenen bir ödeme ağı hem alıcılar hem de satıcılar tarafından tercih edilecektir.
  • Böyle bir ağın nihayetinde yıllık işlemlerde 20 trilyon dolarlık ödeme kartlarını geçmesini beklemek gerçekçidir.
  • Dünyadaki toplam para miktarı, kabaca dünyanın yıllık ekonomik faaliyetinin yarısıdır. Tüm Q para biriminin değeri böylece Q'nun yıllık hacminin yarısına (yani 10 trilyon $) ulaşabilir.
  • Alternatif bir veri noktası, gerçek ödemeler için neredeyse hiç kullanılmamasına rağmen (neredeyse tüm faaliyetler spekülasyondur) yaklaşık 1 trilyon dolara ulaşan kripto para birimlerinin değeridir.
  • Bu nedenle, Q'lerin gelecekteki toplam değeri birkaç trilyon dolara ulaşabilir. Şu anda 2 trilyon Q olduğu için, Q başına bir ABD doları hedefine ulaşılabilir.

< Resime gitmek için tıklayın >

Initiative Q is an attempt by ex-PayPal guys to create a new payment system instead of payment cards that were designed in the 1950s. The system uses its own currency, the Q, and to get people to start using the system once it's ready they are allocating Qs for free to people that sign up now (the amount drops as more people join - so better to join early). Signing up is free and they only ask for your name and an email address. There's nothing to lose but if this payment system becomes a world leading payment method your Qs can be worth a lot. If you missed getting bitcoin seven years ago, you wouldn't want to miss this.

Here is my invite link: https://quahl.com/set/login-remember?remember_me=null&redirect=/invite/SkkLIY-x8w

This link will stop working once I’m out of invites. Let me know after you registered, because I need to verify you on my end.

REF: https://www.kazancrehberim.com/initiativeq-nedir-guvenilir-mi//





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyhelvaci -- 19 Ekim 2020; 22:18:13 >

B
4 yıl
Çavuş

Hemen onaylıyorum arkadaşlar hala yerim var (3 kişilik yer kaldı şu an acele edin, azaldıkça editliyorum)

Sadece name, email ve password girmek üye olmak için yeterli. Daha sonra değerlenme ihtimalini düşünürsek bi zararı olmaz. Buyrun Initiative Q davet linkim:

https://quahl.com/set/login-remember?remember_me=null&redirect=/invite/qmBMRXv1e





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baritof -- 21 Ekim 2020; 18:45:5 >

F
3 yıl
Teğmen

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.