Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1045
Tıklama
0
Öne Çıkarma
GM6 d Bataryanın %60 Civarında Bitmesi
K
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selamlar, başlıkta bahsettiğim gibi gm6 d model telefonun bataryası %60-70 civarına geldiğinde aniden bitiyor ve telefon kapanıyor. yanlış hatırlamıyorsam 2017 aralıkta aldık telefonu. Sorun bataryanın bozulması mı yoksa başka bir sıkıntısı mı var anlayamadım. Sıfır batarya aldık, o da 2-3 gün içinde böyle oldu. Accubattery uygulaması üzerinden telefonun eski ve yeni bataryanın sağlığı %15 ve %17 olarak görünüyor. Batarya kapasiteleri de tahmini olarak sırasıyla 483 mAh ve 523 mAh olarak görünüyor. Sorunun kaynağı nedir ve nasıl çözülebilir?

Bir servise sorduğumda anakartında kısa devre olduğunu söyledi ama pek güvenemedim. Kısa devrenin nerde olduğuna bağlı olarak telefonun da hiç çalışmama veya başka problemleri de olması gerektiğini düşündüğüm için şimdilik anakart değişimi yaptırmamaya karar verdim.

Bu arada sıkıntının yazılımsal olabileceğini de göz ardı etmiyorum ancak telefonu fabrika ayarlarına da döndürdüm, hard reset attım ancak sorun düzelmedi.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.