Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
589
Tıklama
0
Öne Çıkarma
RGB fanlı kasa renk modu yönetimi
A
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar gametech Galaxy kasa aldım görsel de olduğu gibi tüm parçalar bu cihaza bağlı geldi renkler kumanda ile gayet hoş bir şekilde çalışıyor ancak benim istediğim yazılım üzerinden modlamak bunun için Asus tuf anakartım var b450 aura sync programından anakartı ve ramleri modlayabiliyorum ancak fanları ve tabelayı modlayamıyorum yardımcı olur musunuz?

< Resime gitmek için tıklayın >



< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
4 yıl
Binbaşı

Aynı olay bendede var. Cooler master mb511 rgb kasaya sahibim. Kasa içinde cooler masterin kendi kumandası var fakat kasa içinde kaldığı için uğraştırıcı oluyor. Ne yapmak gerek bilen varmı acaba?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

C
4 yıl
Yüzbaşı

anakartta rainbow çıkışı yoksa olmuyor sanırım. rainbw ARGB 5v ile çalışıyor. anakart üzerinde bir 5V bir GND bir sinyal çıkışı oluyor ( yani 4 lü jackta 3 pin oluyor). fan ve kontolcülerde ise bir 5volt bir GND bir sinyal çıkışı bir tane de sinyal girişi oluyor (yani 4 lü jackta 4 pin oluyor). bu da 4 jacklı 12v ile çalışan RGB ile karışıyor. özetle rainbow yada ARGB çıkışı yoksa kontrolcü olmadan ARGB ledleri çalıştıramazsınız.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
4 yıl
Binbaşı

Konuya bu kadar hakim değilim hocam eve geçince anakartın resmini atayım



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @CRhackSH
A
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

bir aparat görmüştüm 4pinli girişi 3pine çeviriyordu bu sayede takabilir miyim acaba ancak elektirik verdiğini belirtmişsiniz bir sıkıntı çıkar mı acaba?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.