Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
295
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ORTA AVRUPA TURU VİZE
A
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba, 2021 başında Orta Avrupa turuna gitmek istiyoruz. (prag, viyana, budapeşte) Önceden giden ya da bilgisi olan arkadaşlara bir soru sormak istiyorum.

Tur ile değil de kendimiz planlamak istiyoruz. Bu şehirlerden birinde 3 diğerlerinde 2'şer gün kalacağız. vize için 3 gün kalacağımız yerden almak gerektiği için için sizce vize alım kolaylığı açısından hangisinde 3 gün kalıp vize almamızı tavsiye edersiniz. Sizce Çek Cumhuriyetinden mi vize almak daha kolay Macaristandan mı?

Sevgilerle.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anguzelbag -- 19 Ekim 2020; 20:59:40 >

S
4 yıl
Binbaşı

:aka yapıyorsunuz herhalde... Bu üç ülkeye de turistik vize başvuruları kapalı. Yeni turist kabul etmiyorlar. Macaristan'a şu an sadece AB vatandaşları girebiliyor. Onların da geçerli bir sebep göstermesi gerekiyor. Turistik gezi geçerli bir sebep değil.



A
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Tur firmaları satış yapıyorlar, ben de bugun konsoloslukla konuştum öyle bir durum olmadığını söylediler, firmalar %20 iadeli satış yapıyor, sanırım ne koparsak kardır diye



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.