Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1460
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yeni Ford Ranger daki tasarım mı, Yeni Hilux taki donanımlar mı? Hangisi öne çıkar sizce?
T
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhabalar Arkadaşlar,

Sorento dan sonra SUV havasında dağ, bayır altını vurmadan gidecek, Köyden getirdiğim balı, pekmezi, domatesi, biberi bagaja yığabileceğim,
Zaman zaman köydeki eve ufak tefek eşyalarımı da taşımada işime yarayacak, konfor olarak arka koltuktakileri fazla sarsmayacak bir araç bakıyorum.

2. eller malum uçmuş durumda, 0 km araçlarda da durum pek parlak değil. Yükselen değer olarak yeni trend Pick-Up modelleri.
4x4 olanları vergiden dolayı yanına yaklaşmak maliyetli ama 4x2 leri makul duruyor.

Model olarak Yeni Hilux 4x2 Adventure A/T modeli ve Ford Ranger da muadii olan XLT 4x2 2.0L otomatik modelleri gözüme çarptı.
Hilux fiyat ve donanım daha dolu, ön park sensörü, geri görüş kamerası, çamurluk dodikleri, 18 jantlar, karartılmış arka camlar gibi ekstraları var.

Ancak genel olarak piyasada Ford Ranger dan yana sanki. Ford Ranger ın da tasarımı güzel ve biraz ekstra aksesuar ile bambaşka birşey oluyor.
Ayrıca yeni Ranger daki 2.0 Motoru ve 10 ileri otomatik vitesi çok övüyorlar, yol tutuşu ve konfor açısından da Ford Ranger çok beğeniliyor.

Hilux 4x2 Adventure A/T 259.900 fiyatıyla Ranger da muadii olan XLT 4x2 2.0L Otomatik modelinin 284.300 olan fiyatına göre avantajlıç
Ayrıca Toyota Türkiye müşteri memnuniyeti olarak gerçekten benim gözümde çok iyi bir yerde, bizzat birkaç örneğiyle yakından biliyorum.


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >



D
4 yıl
Yarbay

eğer aradaki 24bin tl çok önemli değilse ranger derim. istanbul'da ranger'lar için 1. köprüden geçemiyor diyorlar aks aralığından dolayı iyi araştırın bu meseleyi...



R
4 yıl
Yarbay

ssangyong korando bakmanı tavsiye ederim 250bin tl çok para be.



B
4 yıl
Binbaşı

Bence yeni hilux daki tasarım ve donanım Bana hilux daki tasarım ranger dakinden daha güzel geldi .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Tergener
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.