Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
716
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Audi TT kullanan/kullanmış olan
S
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,Audi TT almayı düşünüyorum 2000 model. Sizce alınır mı sıkıntı çıkarma ihtimali nedir ? Bir de boyum 1.88 kokpit tarafı geniş mi uzun mesafelerde sıkıntı çıkar mı?teşekkürler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
4 yıl
Yarbay

Uzun sureli degil test amacli kullandim bence alinmaz.uzun boy zaten sikinti olur, uzun yolda da rahat edemezsin. Ki 2000 model bir TT bakimli da olsa ici falan buyuk ihtimal kotu durumda olacaktir.Fiyat olarak bilmiyorum ama bmw Z4 cok daha mantikli olur.Ben test ettigimde hic dusunmeden Z4e karar verip onu aldim. Arada ciddi fark var 2000-2003 modeller icin diorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Coupe olarak çok fazla alternatif yok. Z4 çok daha geniş TT'ye göre ama aralarında ciddi fiyat farkı var. TT nispeten daha ucuz sanırsam Türkiye'de pek piyasası olmadığı için.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hemican
P
4 yıl
Binbaşı

Hocam üstündeki motor 1.8 passattaki ile aynı motor değil mi? O motorların sağlam olduğu söylenir.
Ayrıca aracı tasarım olarak çok seviyorum. Bence yeni tt'lerden çok daha alımlı duruyor. Alırsanız inceleme yazısı görmek isterim :)



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @samura92000
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.