Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
173
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Supplementler hakkında?
L
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar 1 senelik tecrübemden sonra bir kaç çılgın arkadaşın gazıyla beraber bir salona yazıldık ve 5 gün ağır bir tempoyla çalışmaya başladık. İlk haftadan daha bütün vücudumun her noktasında doms ağrısı mevcut şuan. Supp. Olarak kreatin ve bcaa kullanıyorum. Protein eksik kaldığını düşündüğüm günlerde whey takviye ediyorum. Biraz araştırma yaptım glutamin ve arjinin önerisinde bulunulmuş en çok. Burda tecrübeli arkadaşlar var sizlere de danışmış olayım. Glutamin ve arjinin büyüme vevr toparlanma açısından kullanmalımıyım? Başka bir supp.önerir misiniz? %100 saf satan bir firma buldum uygun fiyatlı (exvitamin) verimlilik açısından bilinmeyen bir firmanın ürününün içeriği kötü olabilir mi?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

S
3 yıl
Er

Merhabalar ramazan ayına girdigimiz için akşam 6 da idmana girip 7.30 cıkmayı düşünüyorum oruçlu oldugum için idmandan sonra bca kullansam 15 dakika sonrada whey proteini kullansam uygun olurmu



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Eğer zamanınız varsa iftardan 2 saat snra idman daha mantıklı geliyor bana. Sabah erken kalkıyorum iftardan sonra yatıyorum diyorsanız da iftardan önce çalışmak mantıklı ama idman nasıl geçer orası biraz muamma bana göre.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Sametdurma
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.