Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
500
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yağ Bezeleri Göz Çevresinde
B
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar ,
Göz kapaklarımın çevresinde yağ bezeleri var asla kurtulamıyorum ne yapabilirim cildiyeye gittim lazer ile yaktırabilirsin denildi , aslında başka arkadaşım gittiğinde onunkileri şırınga ile almışlar gerçekten çok kötü bir görüntü ne yapıcam bilmiyorum malum şimdi gidip yaktıramam ne kadar ücret isterler onu da bilmiyorum azalmıyor giderek çoğalıp daha büyüyüorlar göz kapaklarımda göz altlarıma kadar çok yayıldı.



B
4 yıl
Onbaşı

Up



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

M
4 yıl
Çavuş

Dostum göz kapağı ve göz çevremde benim de vardı devlette doktora gittim ikinci randevuda yakarak aldı yüzüme iğne yapıp uyuşturdu. Tekrar çıkıp çıkmaması sana bağlı benim çok küçük çıkıyor rahatsız etmeyecek şekilde bir tane onun dışında yok şu an


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Hangi bölüme gittiniz cildiyeye mi ? bende aslında yakarak alınmasını beklerken bana lazerle yaktır bunları dendi 2 dakika bile sürmedi muayene ve bulunduğum yerde cildiyeye randevu almak çok zor . göz kapağımda var bir de bende bir taneydi şimdi yayılarak ilerliyor daha fazla ilerlemesinden korkuyorum ama şuan da elim kolum bağlı nasıl olacak bilmiyorum başka cildiyeye gidicektim işyerinden izin almak çok büyük bir sıkıntı alamıyorum gidemiyorum özellerde çok pahalı bakalım ne olacak?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mw1337
M
4 yıl
Çavuş

Cildiyeye gittim, göz kapağımdaki büyüktü biraz onu yakmadılar onun için bi ilaç verdi her gün kaç defa hatırlamıyorum kulak çöpüyle ufak şişesine sokup bezeye dokunduruyordum ve zamanla o beze düştü koptu bi acı hissetmedim.
Göz altımdakileri yakarak aldılar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Big Booble
B
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Bende tekrar farklı bir hastanedeki cildiyeye gidip aldırtma taraftarıyım en olmadı artık lazerle aldıracağım gerçekten yayılarak çok fazla ilerliyor ve ben bu durumdan çok rahatsız oluyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @mw1337
E
4 yıl
Teğmen

En iyi çözüm lazer zaten. Devletin yapması güzel haber. Bilmiyordum.



U
4 yıl
Onbaşı

B
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

25



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Uzmanamca
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.