Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
459
Tıklama
0
Öne Çıkarma
peugeut 206 elektrik sorunu ltfen yardım
J
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selamın Aleyküm sorunum net olarak şu: Araçla giderken günde 1 yada 2 kere yapıyor aracın tüm elektrik aksamı gidiyor ve geliyor sonra sorunsuz dvm ediyorum saniyelik bir olay. Bazen de yine saniyelik olarak gidiyor ve aracın tüm elektonik aksamı kafayı yiyor silecekler çalışıyor durmuyor kilometre göstergesi çalışmıyor ama motor stop etmiyor.Anca akünün - kutbunu söküp takınca düzeliyor. Bu olayın çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?



J
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

GÜNCEL



M
4 yıl
Yarbay

Aleyküm selam, aracın ilk önce akü kutup başlarını ardından aküden şasiye giden ana şasi hattını ve sigorta panelini kontrol ettirin.
Bazen sigorta panelindeki oksitlenme ve zamanla oluşan temassızlık durumu böyle sorunlar çıkarabilir. Ama ilk iş akü kutup başlarının kontrolü...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
4 yıl
Yüzbaşı

Daha önce fabia marka aracımda yaşadığım sıkıntı. Elektrik kaçağı varmış yalnız bulana kadar epey uğraşmıştık. Yapmanız gereken ilk şey akü, şarj dinamosu kontrolü onlar da sıkıntı yoksa bi elektrikçi ye gidip kaçak varmı yok mu ölçme yaptırın kaçak yoksa bişey diyemem ama kaçak tespit edilir ise mutlaka kaçağı bulman ve yaptırman lazım benim ki sonradan takılan oto teybinde çıkmıştı.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

J
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Sorun elektrik kaçagı cıktı arkadaşlar tük kablolar kontrol edildi ve sorun düzeldi 300 tl masraf cıktı ucuz kurtulduk



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.