Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
356
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kirasını ödemeyen kiracı
B
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar size danışayım dedim belki aynı durumdan muzdarip olan arkadaşlar vardır. Kiracımız bir buçuk yıldır kira vermiyor bizimkiler kira sözleşmesi de yapmamışlar sürekli bir bahane üretiyor evden de çıkmıyor. Karşına alıp insanca konuşacağın kişiler de değil ne yapabiliriz



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

A
4 yıl
Onbaşı

çok beklemişssiniz. Hem ödememe hem de iki kere ihtar çekip iki haklı ihtar nedeniyle dava açıp çıkartmak gerekir dava açmadan kiracı çıkartılmaz. O sebeple dava süreci de olucak bu sebeple daha fazla bekelmeden kira kaybı yaşamadan kiracınızı çıkarmak için avukat marifetiyle dava çamanızda fayda olucak kiracı ve tahiye ilgile ilgili bu makaleden daha detaylı bilgiye ulaşabilirisiniz.



S
4 yıl
Yarbay

Tahliye talepli icra takibi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
4 yıl
Yüzbaşı

kira sözleşmeleri sözlü yapılabilir. tahliye takipli icra takibi yapıp itiraz olması veya olmamasına göre hareket edeceksiniz. hak kaybı olmaması açısından bir avukat ile ilerlemenizi tavsiye ederim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.