Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
582
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yen Normalde Nikah
K
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar herkese merhabalar . Allah nasip ederse önümüzdeki hafta saat 17:30 da nikahım var .
Tüm önlemler alınmış ve sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde olacak . Oynama , halay vb şeyler olmayacak.
Bizde misafirlerimize 10 dakikalık bir nikah dışında böyle kaliteli ve güzel zaman geçirmelerini istiyoruz. Bu konuda sizlerden fikirler rica ediyorum . Maalesef ikram olarak sadece su verilebilyor. Sizlerin modern fikirlerinize açığım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Z
4 yıl
Yüzbaşı

hocam nikahta zaten eğlencesel olarak yapılacak çok bir şeye gerek olmadığının düşüncesindeyim ha biraz garip gelebilir ama arkadan sesi az soft ve klasik tarzda müzik çalınabilir



A
4 yıl
Yüzbaşı

nikahda benimki ayarlamış habersiz memuru dans ettirmişti 3-4 dk



O
3 yıl
Yüzbaşı

ben gittiğim hiçbir nikah düğün etkinliğinde eğlendiğimi hatırlamıyorum. süreyi uzatacak her türlü zımbırtı milleti sıkar, ancak yüzünüze gülerler. Zaten herkes maske takmak zorunda perişan.



E
3 yıl
Er

Siz ağzınızla kuş da tutsanız gelen misafirler muhakkak bir şeyi beğenmeyeceklerdir. Bundan dolayı kesinlikle paranızı nikah düğün gibi şeylere gömmeyin. Yapabileceğiniz en az masrafı buralara yapın, ileride oraya harcayacağınız paraya çok ihtiyacınız olduğu günler geliyor iyi ki harcamamışım diyorsunuz.



P
3 yıl
Yüzbaşı

Bence misafirleri memnun edecem diye hiç düşünme. Hatta bu pandemi dönemi daha iyi oldu gelen gelir. Bitti gitti.
Bakalım bende Haziran gibi nikah düşünüyorum düğün vs yok. Bir an önce olsun bitsin bu işler. Çünkü boş iş gibi geliyor bana



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.