Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
4668
Tıklama
0
Öne Çıkarma
FM 2020 EPİC GAMES DATA EDİTÖR YARDIM !!!
Z
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Malumunuz fm 2020 epic games de ücretsiz oldu biz fm severler de direk abandık ama bu oyunu orjinal oynuyorsak editör de olmalı dedik 18 tl verdik aldık. Oyun içi editörü aktif edip kullanabiliyorum ama oyun dışı (data editör) kullanamıyorum çünkü epic games kütüphanemde görünmüyor. Ne kadar araştırdıysam bulamadım lütfen bilen biri bu konuda yardımcı olabilir mi acaba ???



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
3 yıl
Er

oyun içi editör şuan epicde yok. sarmıyor editörsüz. napacağım bilmiyorum fmrte 80 lira crackde yok.



M
3 yıl
Er

hocam sorunu çözebildin mi 3 gündür uğraşıyorum kafayı yicem



E
3 yıl
Er

Merhaba arkadaşlar data editör dosyalarını ararken tesadüfen sorunuzu gördüm, dosyaları buldum. Daha önceden nasıl yapıldığını biliyordum zaten, şimdi anlatacağım. Başka sitenin linkini vermek yasak mı bilmiyorum fakat kendi uploadım olmadığı için dosyayı bulduğum sitenin linkini kullanmak zorunda kalacağım. (İndirdim ve denedim, çalışıyor)

FM 20 Data Editör dosyasını indirdiğim site: https://www.fullindir.cafe/football-manager-2020-indir-full
Bunlarda yukarıda verdiğim sitede yer alan FM 20 Data Editör indirme linkleri: https://disk.yandex.com.tr/d/aDzCARluO_RWBA & https://drive.google.com/file/d/1il32uosyjkPfWGu2oWis1SL8W7THWBcH/view

Not: Anlatacağım yöntem FM 20'yi Epic Games ile oynayanlar içindir. Dosyalar Steam'de çalışır mı? (çalışacağını düşünüyorum) Ya da biraz sonra yapacağımız işlemleri yapmaya gerek var mı? Bilemiyorum.

Öncelikle Data Editör dosyasını yukarıdaki iki linkten birini kullanarak indirin. İndirdiğiniz RAR dosyasındaki "Football Manager 2020 Editör" ve "Football Manager 2020 Resource Archiver" klasörlerini oyunun kurulu olduğu "Epic Games" klasörünün içine atın.
Not: "Football Manager 2020" klasörünün içine değil. Oyunun kurulu olduğu "Epic Games" klasörünün içine atın.

Dosyaları attıktan sonra şöyle bir görüntü oluşacak:
< Resime gitmek için tıklayın >

Bu aşamada çalışmıyor çünkü Epic Games klasörünün içindeki oyun dosyamızın adı birleşik yazılmış. Editör Data'yı kullanabilmemiz için klasörün adını "Football Manager 2020" şeklinde geçici olarak değiştirmemiz gerekiyor. Aralara boşluk bırakırken onay sorusu gelebilir "Devam" a basıp onaylayın.

Aralara boşluk bıraktıktan sonra nihai görüntü bu olmalı:
< Resime gitmek için tıklayın >


Şimdi "Football Manager 2020 Editör" klasörüne girip "editör.exe"yi çalıştırabilirsiniz.

Not: Editörle işimizi hallettikten sonra arasına boşluk koyarak ayırdığımız "Football Manager 2020" klasörünü tekrar eski haline getirin yani ilk fotoğraftaki gibi "FootballManager2020" şeklinde olmalı yoksa oyun açılmaz.

İyi oyunlar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.