Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
73
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yedekleme nasıl yapılır?
D
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,w10 işletim sistemli HP pavillion laptop um var.Ben laptopu formatlamak istiyorum ancak içinde oynadığım oyunlar,dosyalarım var.Usb ye de sahip değilim ne yazıkki.Bu yedekleme işlemini nasıl yapacağım?Bilgisayarda ayarlardan yedekleme kısmına geldiğimde sürücülerden harddiski seçip tüm dosyaları oraya yedeklersem,formattan sonra harddiskteki dosyaları geri yükleyebilir miyim?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
4 yıl
Binbaşı

oyunları program files klasöründen oyun klasörlerine sağ tıklayıp klasörleri tamamen kopyala başka bir diske götür sağ tıkla paste yap. oyun save dosyaları da C:\users\appdata bilmemne oralardadır.. saveleri istiyorsan onları da kopyala.. formattan sonra çalışırsa çalışır çalışmazsa birşey yapamazsın fakat büyük olasılıkla çalışacaktır formattan sonra bu programı yükle piyasadaki tüm oyunların istediği dll dosyalarını bu program yüklüyor. formattan sonra kurduğum ilk şey budur.. oyunların çalışma ihtimalini arttırır..


https://www.sereby.org/site/All%20in%20One%20Runtimes&lang=en


sonra windowsu artık neler kullanıyorsan hepsini yükle istediğin hale sok macrium reflectle ya da acronis true image kullanarak imajını al bir daha formatla uğraşma windows ağırlaşınca ya da bozulunca yedekten yükle. ben hep böyle yapıyorum formatla uğraşılmaz. formatı sadece anakartı değiştirirsem atarım gerçi windows 10 böyle bir olayda bile boot edebiliyor fakat performans sorunu olmasın anakart değişirse formatlarım





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 21 Eylül 2020; 0:7:24 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.