Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
361
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kormetal cms ve carre harici aynı kalitede 20' 5x108 jant üretici tavsiyesi
Z
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

merhaba. kormetal cms ve carrenin kalitesini tartışmaya gerek yok.Fakat hiçbirinde 20 inc 5x108 ölçülerinde jant bulamadım.Şimdi sahibindende 20 ince 5x108 replika jant sunan 10larca mağaza var.Hepsi tse 2 yıl garanti veriyorlar.Bu mağazalardan jant alırken nelere dikkat etmeliyiz? Bu 3 marka dışında bunların kalitesinde jant üreten yerli üreticiler var mıdır? Tavsiye edeceğiniz satıcı var mıdır ?

sadece 20 inc ve 5x108



L
4 yıl
Binbaşı

Hayatımda sadece bir defa bu tarz OEM jant kullandım.markasi carre..sıfır kutusundan cikarildi 4 tane.sadece orijinal jantları kötü olduğu için aracın almıştım.en büyük hatalarımdan birisi oldu.daha aldigimin akşamı jantın birisi yamuldu.hicbir zaman balans tutmadı.2 takım 4 tane yeni lastik aldım yine de tutmadı.kac defa jant yamuldu.belki 200 bin km yol yaptım şimdiye kadar sadece bu jantlarda böyle sorunlar yaşadım.kesinlikle alaşımları orjinallere göre zayıf.tavsiye etmiyorum asla asla.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Z
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

güncel



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.