Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
387
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SATILIK - CORSAİR K55 Gaming Klavye ve Logitech G502
Şehir : #Ankara
İlan Türü : #Satılık
Kondisyon : #Kullanılmış
Ekipman Türü : #Klavye
H
4 yıl
Er
Konu Sahibi


Satıldı!: Forum üzerinden satıldı.
Ürün tertemiz kullanılmış sıfır niyetine alınabilecek düzeydedir. Komple hijyen temizliği yapıldı bu konuda titizimdir içiniz rahat olsun . Faturası mevcut fakat garantisi geçen ay bitmiş herhangi bi sorunda RMA açarak sorunu ilettiğinizde corsair yardımcı oluyor(Şuan kulaklığımı garantisi bittiği halde kabul ettiler). Ankara içi elden teslim diğer illere havale sonrası kargo yapılır. Pazarlık cüzi miktarda mevcut.
Fiyat : SATILDI.

< Resime gitmek için tıklayın >

AYRICA elimde Logitech G502 mause mevcut ilk sahibiyim yaklaşık 2.5-3 yıldır ürünü kullanıyorum. Faturası kayıp olduğu için garantisiz sayın. Orta topun altındaki click arada basmıyor çok kullanılan bir tuş değil alt pvc'lerde kusursuz değil fakat mause pad ile hiçbir sorun teşkil etmiyor Aliexpress'ten 3-5$ civarına temin edilebilir. Fiyat o yüzden uygundur. Ankara içi elden teslimat mevcuttur. Lütfen ürüne fiyatı doğrultusunda muamele yapın.

Fiyat Pazarlıksız : SATILDI.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun_n -- 4 Ekim 2020; 17:49:38 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.