Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
320
Tıklama
0
Öne Çıkarma
casper nirvana laptop boot sorunu acil
S
4 yıl
Er
Konu Sahibi

selamelimde casper nirvana 15.6 chu model bir laptop var. windows 10 yüklüymüş system service exception hatası veriyordu kurtarma seçeneklerini denedim olmadı format atayım dedim fakat birçok seçenek denememe rağmen usb boot edemedim. windows usb tool ve rufus programları ile win 7 win 8 win 10 2004 sürümlerinin hepsi için 2 farklı çalışır usb de denedim olmadı kendi bilgisayarımda boot ettim. bilgisayarın hdd diskini kendi bilgisayarıma takıp komple birimleri silip temizledim açılışda casper logosundan sonra boot menü usb hdd olacak şekilde ayarlı usb flash görünüyor. buraya kadar herşey normal fakat ekrana mavi ekran kurulum başlangıcı yerine ekde vereceğim fotoğrafda ki gibi çizgilerin oluştuğu siyah ekran düşüyor ve bir tuşa basınca restart edip tekrar aynı ekrana dönüyor. yardımınızı bekliyorum komşunun çocuğu ders yapacak fazla bekletmeyelim selamlar

< Resime gitmek için tıklayın >



R
4 yıl
Binbaşı

Merhaba

Rufus ile oluşturduğum Windows 2004 sürümünü yüklerken aynı ekran benim de başıma geldi. Biosdan boot menusuünden açılış sıralamasınıda ilk sıraya format attığınız usb nin sonu partion 1 diye biten şıkkı var (bir de sadece usb olan ve sonu partion 1 ile bitmeyen olanı da var) siz bunu seçin ve boot açılışını bu seçimle yapın. Bu şekilde yapınca ben de açılış ekranı düzgün şekilde başladı. Umarım sizin de işinize yarar.

Not: Benim bilgisayardan kaynaklı yükleme sırasında Displayport dan monitöre bağlandığında sorunlar çıktı DVI bağlantıya geçince bu da halloldu.

Sağlıcakla



S
4 yıl
Er
Konu Sahibi

selam
fotoğrafları ekliyorum dediğiniz gibi bir seçenek yok.


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelimKır -- 18 Eylül 2020; 20:32:40 >

R
4 yıl
Binbaşı

Merhaba
Mesajınızı şimdi gördüm. Sizde durum farklı demek ki. İnternetde yabancı sitelere de bir bakayım bir çözüm görürsem haber veririm
Sağlıcakla



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.