Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
38
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bilişimci Annem
E
4 yıl
Er
Konu Sahibi

“İnsanın yaptığı en iyi yatırım kendisine olandır “ mantığıyla yola çıkarak başladım blogumuoluşturmaya …
Eğitim ve iş alanım bilişim sektörü olduğu için blogum da tabiki bilişim sektörüyle ilgili oldu .
Bilişim teknolojileri öğretmeni olarak en temelden konuları dahi bulabileceğiniz , öğrenebileceğiniz bir alan oluşturmaya çalışıyorum .
Günümüzde birçok insan internetin sadece sosyal medyadan ibaret olduğunu sanıyor sanki . Herkes şu şekil sanar bu şekil sanar işte mesele sadece sanması … Öğrenmeye çalışmaz . Ama bilişim dünyası sosyal medyadan ibaret değil .
Artık bankacılıktan hastane işlemlerine , eğitim işlemlerinden ( uzaktan eğitim modeli ) alışverişe dek her işlemimizi bilgisayar , tablet ya da telefondan gerçekleştiriyoruz.
Bilgisayar kullanabilmenin ihtiyaç halinden çıkıp zorunluluğa dönüştüğü şu dönemde bilgisayar kullanmayı öğrenmeden işlerimizi daha zor halleder yada birilerinden yardım almak için beklenti içerisine girme durumuyla karşılaşabilir duruma geldik .
Gerek toplumda gerek ailede gerek medya da bilişim dünyasının olumlu yanlarından ziyade maalesef olumsuz yönlerine ilgi çekilmiş durumda .
Bu durumda maalesef bilgisayar , internet açısından önyargı oluşturmaktadır . Oysa ki bunlar bizim tercihlerimiz değil mi ?
Amacım bilgisayar öğrenmek isteyen , ders notu arayan , sınav soruları isteyen , ilgi alanı bilgisayar sektörü olan herkesin kendisi için birşeyler bulabildiği bir blog alanı oluşturabilmektir.
Neden blog oluşturmak derseniz ?
“ Söz uçar yazı kalır “ sözünü hatırlatarak son cümlemi yazmak istiyorum . Umarım okumaktan , öğrenmekten vazgeçmeyen kişiler olmayı başarabiliriz.

ms. office dersleri ve programlama dersleri
bilgisayar kullanımı dersleri
https://www.bilisimciannem.com/



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.