Arama butonu
AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU]
 Sonuçları gör
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir
13884
Cevap
506047
Tıklama
72
Öne Çıkarma
Cevap: AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU] (761. sayfa)
G
4 hafta
Yarbay

Hah aynışey aynen o fan eğrisi berbat bende ordan anlıyorum hotspot 95 e çıkıyor ama dediğim gibi o voltajı ellemesen fanıda ellemesen gene çöküyor :) Tek tesellim ucuza aldım işte bir o bir daha almam amd falan hatta ben şuan b450 ankartta r5 5500 le hiçbir usb stick kullanamıyorum tanımıyor resmen ,diğer herşey tanıyor mouse klavye vs usb sticlerin hepsi sağlan 5 ie çalışıyor ama bu sistemde code 38 alıp tanımıyor safe modda bile tanımıyor ,şu soruna bakarmısın gelde küfür etme.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @torkema61
T
4 hafta
Yarbay

Cidden öyle. Çekilecek dert değilmiş onu anladım ben de.

Bundan önce 2015'te amd kullandım. O da 4 ay sürdü. Sonrasında satıp bir daha almam demiştim. Geçen sene rtx 3070 hedefiyle yola çıktım ama herkes amdnin artık toparladığından söz etti. İstisnasız hepsi aynı şeyi konuşunca dedim ki şu zincirleri kırmanın vakti gelmiş.

Ama şimdi diyorum ki keşke kırmasaymışım. Tamam çok şükür şu ana kadar sürücü kaynaklı sorun yaşamadım ama hep bi tedirginlik var. Bi türlü barışamadım kartla.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @geberit
G
4 hafta
Yarbay

Aldık artık bende satma huyu yok malesef satsam zarar edicem ,sonuçta idare edilebiliyor bu şekilde ,ben yalan yok bişeyler olacağını tahmin etmiştim fiyat cazip geldi aldım ,geçmişte amd kullandım ondada kasa fan eğrileri ayarlanamıyordu mesela ama 7850 ile hiç vpu recover almamıştım athlon sistemdede fan eğrisi hariç hiç sorun yaşamamıştım ,bu ryzen neymiş gerçekten bir pc neden usb stick tanımaz yahu neden :S bulurum dedim bir çözüm yok yok yok çözüm yok ,çözümü cpu yu değiştirmekte bulanlar varmış ,oldu her yıl bir cpu alalım ekonomiye can verelim o zaman !! ,hatalı cpu yu benmi ürettim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @torkema61
T
4 hafta
Yarbay

O hatayı da ilk kez duydum ya. Başa gelse kriz geçirtecek cinsten



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @geberit
E
3 hafta
Yüzbaşı

ilk defa böyle birşey görüyorum. bios saçmalıyor gibi geldi bana. pek hayra alamet değil




Bu mesajda bahsedilenler: @torkema61
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.