Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
129
Tıklama
0
Öne Çıkarma
omurgayi koruyarak spor yapmak (romatizmali var mi?)
J
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

ankilozan spondilit hastasiyim, kalcalarimda iltihap var. cok doktora gittim acikcasi ama vg ile ilgilenmeye nispeten yeni basladigim icin bi tanesine sordum sanirim. yapma dedi fakat ben bu goruse katilmiyorum. eklemlerimi ve kaslarimi kuvvetlendirmem gerek sonucta.

soru su: kalcama ve belime baski yapan hareketler yalnizca dikey olarak kaldirdigim agirliklar mi? ornegin shoulder press? sirt ve gogus calisirken dikkatli olmama gerek var mi? ve shoulder press hareketini dusuk agirlik cok tekrar olarak mi yapayim yoksa direkt vucut agirligi ile yapilan alternatife mi yoneleyim? bir de birisi bu sorunu direnc bandiyla cozdugunu soylemis fakat anlayamadim, mantiken dambil ve lastik ayni islevi gormuyor mu?

eger vucudunu dinle diyecekseniz vucudum her turlu agirligi kaldirmama musaade ediyor. gencim ve hastaligim cok iyi durumda. ben yalnizca gelecekte sikinti yasamak istemiyorum.



J
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

yukari



L
4 yıl
Teğmen

Aynı hastalıktan bir arkadaşımda da var, zaten ilaç kullanıyorsundur ama bana kalırsa eklem sağlığı içinde kokajen takviyesi kullan. Ayrıca güçlenmek için ağırlıkları çok yükseltme gerekirse setleri tekrarları vs yükselt ama ağırlıkları yükseltip riske girme.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

kokajen nedir hocam? bu arada ilac kullanmiyorum. hocam tekrarlari yukseltmeyi (20 ve ustu) bazen deniyorum ama cok zorluyor beni. kas bi turlu enerjisini tuketmiyor, o esnada da benim canim cikiyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @linkorn
L
4 yıl
Teğmen

Kolajen bir protein çeşidi, kemik ve eklemlerdeki bağ doku sağlığı için gereklidir. 20 tekrar zor olabilir, 15 tekrar yapıp bir set daha ekleyebilirsiniz.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @jusufk
J
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

anladim hocam tesekkurler




Bu mesajda bahsedilenler: @linkorn
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.