Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
29
Cevap
4911
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Eksa E900 Pro İnceleme(Rampage Drop Plus) (2. sayfa)
D
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hocam şöyle, sesi sona getirirken 3-5 saniye oluyor ama hiç etkilemiyor. İade ettiğim eski drop r36'da da böyle bir sorun vardı ama onda sesi daha çok hissediyordum. Eğer öyleyse bence çok dert etmeyin. Bunun dışında kulaklığın tam performansı usb'de çıkıyor jak ile performansı çok düşüyor. Ekolayzer ayarı yapıp bence usb ile kullanın. 7.1 konusuna gelince ayarlardan kapalı ise hiçbir şekilde aktif olmuyor çünkü aktif edince ses değişiyor ve ben de 7.1 olayını çok sevmiyorum stereo kullanıyorum sürekli. Ses kartı almadan önce kulaklığı başka bir pc'de deneme şansınız varsa deneyin diyeceğim ama bence benzer bir tıss sesi yine duyarsınız. Ha mesela iyi bir ses kartı her zaman fark yaratır o ayrı.




Bu mesajda bahsedilenler: @FBİSO
F
3 yıl
Çavuş

Evet ses aslında çok az ama mesela yüksek sesle bir müzik dinlerken müziğin ritmi ve ses seviyesi düşük yerlerdeyken (örneğin müziğin başlarında) bu arkadaşı fış sesi bir tık rahatsız ediyor. Usb'den güç alındığını biliyorum ama gözle görünür bir ses kartı yok bu kulaklıkta sanırsam. Yarın arkadaşımdan farklı bir type c kablosu alıp onunla da deneyeceğim. Değişiklik olursa dönüş yapacağım size. Bu arada yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Son olarak birşey daha sormak istiyorum. Kulaklığı jak ile başka bir usb ses kartına bağladığımızda da yine kulaklığı tam performans kullanabiliyor muyuz ?
Yani 32 ohm sürücüyü güç besliyor ve sonuç olarak usb den yine o gücü almış oluyoruz sanırsam.
Çünkü hyperx için de aynı şekide usb ses kartına bağlayıp kullanıldığında performansın çok değiştiğini söylüyor kullanıcılar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
3 yıl
Teğmen

Kulaklık geldi maalesef beklentilerimi karşılamadı. Bundan 3 sene önce https://www.trendyol.com/frisby/fhp-g1420b-gamemax-serisi-7-1-titresimli-surround-sound-gaming-oyuncu-kulaklik-p-2784397?boutiqueId=529052&merchantId=242445&gads=true&tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:electronics_t:pla_smart_shopping_y:elektronik&gclid=CjwKCAiAjeSABhAPEiwAqfxURXoPlW8ZiIUf8TryIH4USRK8Z1pdvmWy5UrRudkzPgWoxY8S_cfJOhoCyeAQAvD_BwE
Şu kulaklığı aldım müzik bass vs konusundan e 900 pro dan daha kaliteli.

Güncelleme Yapıyorum arkadaşlar
Uzun uğraşlar sonucu şu yöntemle kulaklık efsane oldu .
Bu programın sitesindeki driverı kurduysanız direk silin . Bilgisayara direk reset atın.
Bu programı kurun ve arkanıza yaslanın.
https://www.comsis.com.tr/support/GAMEMAX_Serisi_FHP-G1420B_7.1_Kulaklik_Program.rar
< Resime gitmek için tıklayın >


Eq İçin de arkadaşın ayarlarından yararlandım kendi kulağıma göre düzenledim gayet başarılı oldu.
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitakcan34 -- 2 Şubat 2021; 18:47:17 >

D
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hocam bende ucuz usb ses kartından vardı denedim hiçbir şey farketmedi, ucuz olduğundan olabilir :)


@Mitakcan34 Driverı kurdum daha tok bir ses elde ettim ama en önemlisi ekolayzer tepkisi daha iyi oldu. Diğer sürücüde tizzleri yükseltince şarkıda ses kısılması gibi şeyler oluyordu. Bunu kullanırım artık herhalde teşekkür ederim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 4 Şubat 2021; 4:18:2 >


Bu mesajda bahsedilenler: @FBİSO @Mitakcan34
F
3 yıl
Çavuş

Başka kablo ile denedim yine aynı tıss sesleri gelmeye devam ediyor. Bazen bir ses oynatıp kapattığımda oluşmaya başlıyor bir süre sonra gidiyor. bazen ise durmadna arkada tıss diye ses gelmeye devam ediyor.
izole kablolar varmış paraziti tutan yalıtımı iyi olan.. o kablolar ile de deneyeceğim. Kafamda tek bir soru var kaliteli bir usb ses kartı ile sonuç değişir mi..
Sonuçta kendi usb kartının kalitesizliğinden böyle yapıyor olabilir. Jak ile başka bir usb kart ile denemekte fayda var. Çevremde hyperx'in ses kartını kullanan arkadaşlarım var. Onlara ulaşmaya çalışıyorum ve karta ulaşabilirsem buraya tekrar yazacağım. @Degethyus




Bu mesajda bahsedilenler: @Degethyus
N
3 yıl
Teğmen

Benim farklı senaryolar için eq ayarlarına ihtiyacım var. YouTube üzerinden izlediğim birkaç videoda senaryolar için farklı ayarlar vardı ama ben yazılımı yüklediğim zaman gelmedi maalesef



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hocam ne gibi senaryolar mesela. Bu son sürücü ile ekolayzer tepkisi daha iyi oldu kulaklığın. Benim yaptığım ayarlardan sadece son 2 ayarı biraz düşürürseniz kendinize göre, dengeli bir ses alırsınız. Ben hem oyunda hem müzikte o şekilde kullanıyorum. Arkadaş da aşağı yukarı aynı ayarları kullanmış, kulaklığı daha iyi hale getirmek çok mümkün değil maalesef.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @naber0
N
3 yıl
Teğmen

Oyun ve müzik



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Degethyus
M
2 yıl
Yüzbaşı

arkadaslar konuyu hortlatıyorum biraz ama ben uzun süredir bu kulaklığı kullanıyordum fakat son zamanlarda temassızlık yaşamaya basladım şöyle ki kabloya en ufak temasta bağlantı kopuyor ses hoparlore geçiyor tekrar ayarlamak zorunda kalıyorum ozellikle csgo'da aşırı sinir ediyor. bu problemi yaşayan oldu mu? Belki sorun kablodandır diye yeni bir type c alacağım eğer düzelmezse demektir ki sıkıntı kulaklık type c girişinde. Eğer öyleyse sıkıntı büyük.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Böyle bir problem yaşamadım hala ilk günkü gibi ama çok sık kullandığım söylenemez. Modüler olmasının avantajını kullanırsın umarım, yani sorun kablodur diye düşünüyorum.



M
geçen yıl
Teğmen

O sorun bendede mevcut. Kabloyu değiştirince sorun çözülüyor.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @meXel_
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.