Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
39
Cevap
1749
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Kitap okumaya yeni başlıyorum. (3. sayfa)
M
4 yıl
Çavuş

Sana tavsiyem dünya klasiklerinden şaşma seni hiç bir zaman hayal kırıklığına uğratmazlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
3 yıl
Yüzbaşı

Bence HALİT ZİYA UŞAKLIGİLİN kitaplarından oku kitapları bana göre güzel.



D
3 yıl
Teğmen

Öncelikle merhabalar aldığınız kararın ne kadar size katkısı oldugunu ve size neler kattığını yıllar sonra anlayacak ve kendinizi tebrik edeceksiniz.
Kendinizi ifade etme biçiminizin, empati kurma yeteneğinizin, olaylara farklı açıdan bakma hızlı karar verme sürecinizin ne kadar geliştiğini göreceksiniz. Dünyaya hiç tanımadığınız geçmişte ve şimdi yaşayan insanların gözünden bakmış olacak, hiç yaşayamayacağınız paralel evrenlerde olaylara tanıklık edecek, kendinizi gerçekleştirmede rehber edineceksiniz. Olayları ve tarihi daha net kurgulayacak, zihninizde daha berrak bir alan bulacaksınız.
Tavsiye olarak başlangıç için kurguları ve dili sade olanlardan başlamanızı tavsiye ederim ki zamanla kendinizin de bir okuma kültürü ve sevdiğiniz yazarlar olacaktır, örneğin zülfü livaneli nin kitapları yormaz ve kurguları, tutarlı okuması keyiflidir.
Dünya klasiklerini herkes önerecektir. Klasikleri okurken çeviri cok önem arzetmekte kişisel olarak iş bankası hasan ali yücel serisi cok basarılı 350 ye yakın kitap var wikipediadan listeye bakabilirsiniz.
Biraz daha yakın tarih dünya klasikleri serisi okumak isterseniz yine iş bankası modern klasikler serisi yaklaşık 150 kitap seçip okuyabilirsiniz.
Bir diğer seri ithaki yayınlarından bilim kurgu severseniz bilim kurgu serisi var 56 kitap onlardan seçim yapabilirsiniz.
Distopya, korku vb severseniz yine ithaki yayınlarından karanlık kitap serisi var
Neyse lafı cok uzattım pes etmeyin okuyun zamanla keyif alacaksınız, ayrıca seçiçi olmakta fayda var haftada bir kitap bitirilse yılda 52 kitap eder 40 yılda 2080 kitap eder, o yüzden gerçekten seçici olmak lazım iyi okumalar.



G
3 yıl
Er

.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41051113B -- 27 Nisan 2021; 12:51:33 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.