Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
743
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Saç dökülmesi..
R
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar malesef uzun süredir saçlarım dökülüyor kullanmadığım şampuan kalmadı. En sonunda sabuna geçtim 2-3 haftadır sabun ile yıkıyorum saçlarımı 3 numara yaptım dökülme dursun diye biraz durdu 20 gün geçti saçları yıkarken yine dökülme başladı küçük şac telleri eleleime geliyor. Doğal zeytinyağlı defne sabunuda fayda sağlamıyor gibi ama inat edip kullanmaya devam ediyorum. Öneriniz varmı?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
4 yıl
Yarbay

Dostum benim de dokuluyor. Hatta beyazlarda var kenarlarda.

Yagli bir vucut tipim var. sabah saclarimi yikasam 3 saat sonra hemen yaglanmaya basliyor. Daha 26 yasindayim ve bu kellesme 25 yasinda basladi hafif. Sakak bolgesinin kenarlarindan yukariya dogru bir acilma var.

Ilk basta kafaya takiyordum. Sonrasinda biraktim. Cunku babamda da o aciklik var.Kellik normal bir sey, ve kel olmaya giden yolda kendine alisman gerekiyor.

Bu yuzden kafaya takmamani oneririm.Yapacagimiz bir sey yok.Olay karsi cinsse eger bazi seyler var onlari ozelden tartisiriz





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 5 Eylül 2020; 1:34:5 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
3 yıl
Teğmen

Aynı bölgede 18 yaşımda başladı açılmalar şuan 21 yaşıma girmek üzereyim gittikçe açıldı ve devam ediyor her türlü yolu denedim bende bıraktım artık ileride iyice kel olduğum vakit protez saç kullanacağım veya saç ekimi de deneyebilirim bakacağız artık. Kafaya taktığımızla kalıyoruz o dökülmeye devam ediyor bir kaçar yol bulamadım yani. :(




Bu mesajda bahsedilenler: @AlfieLowis
A
3 yıl
Yüzbaşı

o yüzden ne yapmak lazım, kelleşmeden hemen bir hatun bulup yuva kurulabilir. sonra dökülse bile sorun olmaz. çünkü hemen burada bir şarkı geldi aklıma onu da vereyim ki geçen paylaşmıştım forumda da.

su doğaldır ve en iyi temizlik için bir numaralı çözüm. bunun haricinde, şampuan, nemlendiriciler felan.. yani teknoloji fayda sağlıyor ama bir de ırsi bir durum söz konusu. dökülecekse dökülecek ve sen buna bir şey yapamayacaksın. saç ektirip de çözüm üreten var ama yani maddi külfet.. mesut bey'in saçları ne durumda acaba. o saç ektirmişti ve tepede açık kalan yer vardı yine. kapatabildi mi o bölgeyi acaba?

Videoyu izlemek için tıklayınız



C
3 yıl
Teğmen

Kardesım yapacagın tek sey genetıkmı yoksa stresten mı oldugunu ogrenmek ıcın kac tahlılerını yaptırman olmalı belkı vucudunda eksık bısey var hersey olabılır o yuzden tahlıl yaptırmadan ne kullansan fayda etmez



C
3 yıl
Yarbay

%99 genetik. ona da yapılacak birşey yok .eczacı ile konuşurken ekilen saçların bile döküldüğünü söylediğinden beri hiç bakmıyorum o taraflara.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.