Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
67
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜH VE YAZILIM GELİŞTİREN VAR MI
Y
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Bölümümüz içinde olan c ve c++ , linux , gömülü sistemler dışında kendi alanı dışına çıkarak kendini geliştiren var mı yazılım alanında ?

Aynı okuldan mezun tanıdığım 3 elektrik elektronik mezunu tipi var ya full stack developer web üzerine ya da yapay zeka üzerine , bazıları da kendi alanı olan gömülü sistemlere yönelmiş yazılım alanında.

Ben daha yolun başındayım açıkçası , C'yi tekrardan öğreniyorum okulda öğretilenin çok büyük bir kısmı oturmamış çalıştıkça anlıyorum.

Şuan bu üç farklı alan olan full stack developer , yapay zeka veya gömülü sistemler alanlarından birine yönelmeyi düşünüyorum.

C'de belirli bir yol katettikten sonra neler yapmalıyım sizce ? Kitap , herhangi bir site olarak nereleri okumalıyım. Bu üç alandan hangisinde daha çok başarılıyım , bunu öğrenmek için web ve yapay zeka üzerine hangi kaynakları okumalıyım.

Forumda açılan önceki cs , eem ve yazılım ile ilgili notlar vs. de olabilir.



Y
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Up



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.