Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
543
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ASUS Zenfone 7 kanlı canlı görüntülendi
A
4 yıl
General
Konu Sahibi

ASUS Zenfone 7 kanlı canlı görüntülendi



Daha önce fiyatıyla ilgili spekülasyonların paylaşıldığı ASUS Zenfone 7, bu kez kanlı canlı görüntülendi. Weibo'da paylaşılan görseller telefonun tasarımını gözler önüne sererken, motorize kamera iddialarını da doğruladı.



Ayrıca Bkz.LG'nin şeffaf OLED ekranları Çin metrolarında kullanılmaya başlandı



Elektrik mavisi rengiyle oldukça albenili görünen Zenfone 7, kameraları şerit gibi alt alta sıralanan telefonların yanı sıra motorize kamera mekanizmasıyla kendine özgü tarzını ortaya koyuyor. Daha önce Zenfone 6'da da karşımıza çıkan bu kamera mekanizmasının içerisinde 64MP çözünürlüklü Sony IMX686, 12MP çözünürlüğünde ulta geniş açılı kamera ve bir de 8 MP telefoto kamera sensörünün olacağı bildiriliyor. 



ASUS Zenfone 7 kanlı canlı görüntülendi



Zenfone 7 motorize kamerayla geliyor



Hazır Zenfone 6 demişken, Zenfone 6'nın arkasında yer alan fiziksel parmak izi tarayıcının Zenfone 7'de görünmüyor oluşu, bunun güç tuşuna entegre edildiği şeklinde yorumlanıyor. Zira Zenfone 7'de 6.67 inç büyüklüğünde LCD panel kullanılacağı yönünde iddialar olduğu için tüm ihtimaller güç tuşuna entegre bir parmak izi tarayıcısına yöneliyor.



BOE tarafından üreticileceği söylenen bu ekranın FHD+ çözünürlük sunacağı ve 60 Hz tazeleme hızı desteğine sahip olacağı konuşuluyor. Diğer bir sızıntı bilgi ise Zenfone 7'nin Snapdragon 865 yonga setinden güç alacağı ve bu yongaya 8GB RAM ile 128 GB dahili depolama biriminin eşlik edeceği şeklinde. Şimdilik iddianın ötesine geçemeyen bu bilgiler, Zenfone 7'nin 26 Ağustos'ta duyurulmasıyla birlikte netlik kazanacak. 



Kaynak:https://www.gizmochina.com/2020/08/22/leaked-live-photos-show-off-the-zenfone-7-triple-rear-cameras/

 Haberi Portalda Gör

kanlı canlı ne ya :D
Yoruma Git
ebu41 - 4 yıl +17
B
4 yıl
Yarbay

Bu cihazın özelliklerinin yayinlandığı bir yerde "ülkeler" altında "TR" ibaresi de vardı, umarım Zenfone 6'nın aksine Zenfone 7 Türkiye'ye gelir




E
4 yıl
Teğmen

kanlı canlı ne ya :D



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

U
4 yıl
Yarbay

bir fırıncı küreği daha




D
4 yıl
Yarbay

Zenfone 3'üm hala elimde... Umarım tekrar Türkiye piyasasına girerler...




D
4 yıl
Yarbay

İlk nesil Zenfone 5 kullandım. Memnundum.<br /><br />İkinci nesil Zenfone 5 kullanıyorum memnunum. <br /><br />Zenfone 7 gelirse fiyatı önemli değil alırım. <br /><br /><br /><br />Asus üstün teknoloji. Değeri bilinmiyor maalesef...




W
4 yıl
Yarbay

Gözünüzü seveyim artık şu ekran içi parmak izi okuyucuyu amoled ekranı kablosuz şarjı standart haline getirin. Vestel bile kullanıyor artık bunları 2.500 liralık telefonda.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.